Чи варто купувати бу меблі, на що звернути увагу при покупці?

Для кожного з нас своя власна кімната або квартира - дуже важливе місце. Тут ми розслабляємося після робочого дня, відпочиваємо, налаштовуємося на нові звершення. А тому необхідно створити вдома затишок, комфортну атмосферу, щоб проведення часу завжди було приємним. Не останню роль в цьому відіграє якісна і стильна меблі.

Але це не означає, що потрібно купувати дорогі предмети інтер'єру. Обставити квартиру або кімнату можна і меблями бу. Якщо купувати не перші, що сподобалися за ціною варіанти, можна зробити своє житло по-справжньому затишним. Розібравшись, де купити бу меблі і переконавшись в надійності продавця або інтернет-магазину, йди до рекомендацій фахівців онлайн-магазину BOO! Ua.

Як правильно вибрати бу меблі

Купити б / у техніку або автомобіль не так просто, як меблі. Вже за зовнішнім виглядом дивана, шафи, стіл можна визначити, що перед тобою, не заглядаючи під капот і не перевіряючи стан ходової. З меблями набагато простіше, особливо якщо тобі потрібна корпусні. А при виборі м'яких досить знати, на що звернути увагу.

корпусні меблі

Більшість людей, які купують бу меблі, віддає перевагу саме корпусних. Особливо, від радянських виробників, які працювали на совість. Їх предмети інтер'єру служать десятиліттями, на відміну від багатьох сучасних предметів, які швидко виходять з ладу.

При виборі шафи, комода, буфета:

  • оглянь зовнішній вигляд меблів, переконайся, що на поверхні немає критичних подряпин, потертостей і т.д .;
  • обстежуй всі механізми, якщо є полички і шафки - дістань і перевір їх стан;
  • переконайся в міцності всіх з'єднань;
  • можеш навіть понюхати меблі зсередини, не повинно бути ніяких неприємних запахів.

Звичайно, не завжди корпусні бу меблі буде виглядати ідеально, але важливо розуміти, скільки часу і грошей забере усунення дефектів. Іноді, це набагато вигідніше, ніж придбати нові меблі. Тим більше, якщо ти хочеш ідеально вписати предмет в інтер'єр, як мінімум фарбування все одно знадобиться.

М'які меблі

Навіть при виборі бу товарів краще думати не як дешево купити меблі, а як підібрати те, що прослужить тобі довго і надійно. Головне, щоб економія була виправданою.

Купуючи м'які меблі, на її зовнішній вигляд варто звернути ще більше уваги, ніж у випадку з корпусних. На оббивці не повинно бути плям, розлучень, будь-яких слідів. Тим більше, не повинно бути рваних місць і потертостей. Якщо дефекти є, але незначні, переконайся, що запропонована ціна відповідає істинному стану. При бажанні, ти зможеш замінити оббивку, але важливо, щоб це було вигідно.

Щоб м'які меблі була комфортною в використанні, перевір пружинні блоки. Не завжди це залежить від їх стану, просто у кожної людини своє розуміння зручності. Але в будь-якому випадку, пружини не повинні провалюватися і викликати будь-яких підозр. Купуючи бу диван, ти можеш підібрати до нього новий матрац або футон. Економія буде дуже хорошою, як і рівень твого комфорту.

Якщо ти не знаєш, як оцінити меблі бу, запроси друга або доброго знайомого, який допоможе скласти більш повне враження, звернути увагу на ті деталі, які ти можеш випустити з уваги.

Бажано також дізнатися, як довго користувалися меблями до тебе, скільки років вона була в експлуатації. Адже в продажу можна зустріти як практично нові товари, які просто не стали в нагоді, так і дуже старі меблі, яка підійде хіба що для дачі. Після покупки, обов'язково проведи дезінфекцію, навіть якщо нічого не вказує на те, що в меблів живуть клопи або інші комахи.

Тепер ти знаєш, які меблі краще вибрати і зможеш купити вподобану меблі на нашому сайті boo.ua.