Пароварка або аерогриль: що вибрати?

Сьогодні існує величезна різноманітність приладів, які допомагають готувати корисну їжу без втрати смакових якостей. Бренди обіцяють, що лише одного пристрою буде достатньо, щоб приготувати ресторанне меню в домашніх умовах. Але якщо ти не досвідчений кулінар і не розбираєшся в усій цій техніці, не відразу зрозуміло, чим відрізняється аерогриль від пароварки, що з цього корисніше, і чому краще віддати перевагу. Звичайно, в ідеалі можна купити відразу два прилади, особливо якщо ти купуєш техніку, що була у вжитку. Але на практиці ти будеш куди частіше користуватися чимось одним, тому краще відразу розібратися, що краще - пароварка або аерогриль, і закрити це питання.

переваги пароварок

У пристрої пароварок передбачений контейнер, що допомагає отримати пар. У нього заливають воду, у міру нагрівання вона випаровується, а пара надходить до продуктів.

Якщо відповідально підійти до вибору, пароварка бу матиме наступні переваги:

● овочі, оброблені на пару, зберігають свої вітаміни, а значить ти отримаєш всю користь від продуктів;

● приготування не вимагає масла, страви виходять дієтичними, а значить підходять людям, які стежать за своїм раціоном (особливо це важливо для дітей і їх батьків);

● в хороших приладах швидкість приготування їжі дуже швидка, що економить твій час;

● можна підібрати конструкцію, яка підходить для приготування відразу декількох блюд.

Ти можеш купити пароварку бу в стані практично нової. Багато людей купують таку техніку або отримують в подарунок, але користуються нею всього 1-2 рази. Віддаючи перевагу відомим брендам і високої продуктивності, ти купиш класну пароварку за доступною ціною.

переваги аерогрилів

На кришці приладу знаходяться його основні деталі - кулер і елемент нагріву. Передбачена спеціальна ємність, куди кладуть продукти. Через отвори в ній в чашу надходить гаряче повітря. Постійна циркуляція сприяє рівномірному нагріванню їжі.

Якісний аерогриль бу має наступні переваги:

● всі продукти готуються без жиру. Ти зекономиш на маслі і зможеш харчуватися правильно;

● прилади оснащені функцією прогріву, тому є можливість скористатися методом томління або приготувати копчену рибу / м'ясо;

● більшість моделей компактні, а тому їх зручно брати з собою в подорожі, на дачу;

● використовуючи аерогриль бу для стерилізації ємностей, ти зможеш робити заготовки.

З обома приладами досить встановити таймер. Це суттєво економить час, так як тобі не потрібно доглядати за технікою.

Отже, аерогриль або пароварка, що корисніше? У кожного з приладів є свої сильні сторони. Якщо ти і твої домочадці стежте за харчуванням, готуєте дитяче меню, парові страви будуть дуже до речі. А ось якщо завдання готувати смажене і копченості з мінімальною шкодою для здоров'я - стане в нагоді аерогриль бу.

При виборі будь-б / у, приділяй увагу її потужності, продуктивності, а також репутації бренду. Пропонуємо розглянути варіанти товарів в нашому онлайн-магазині Boo.ua. У нас ти вигідно купиш все необхідне для приготування смачної і здорової їжі.