Як вибрати б / у портативний зарядний пристрій usb

Сучасні виробники гаджетів намагаються догодити користувачам у всьому. Ще не так давно складно було уявити, що можна вийти з дому з майже розрядженим телефоном і просто взяти з собою портативний зарядний пристрій. Сьогодні ж ситуація кардинально змінилася, повербанк став справжньою необхідністю, а в подорожах без них просто не обійтися. При цьому в одній сім'ї їх може бути навіть кілька штук.

Якщо ти задумався про те, щоб купити зарядний пристрій для смартфона, планшета, iphone, але все нові класні моделі здаються тобі дорогими, варто вибрати бу. Тим більше, що бу повербанкі часто продаються в стані майже як нові. І навіть якщо вони використовувалися, при акуратній експлуатації така техніка служить довго.

Як вибрати портативний зарядний пристрій для смартфона

Ось кілька критеріїв, які допоможуть тобі вибрати хороший повербанк бу:

● Ємність батареї - це найважливіше. Чим більше мАг зазначено в описі, тим краще. Тим більше, що значна частина з цього числа списується на втрати - на передачу кабелю ЮСБ, на харчування мікросхем і т.д. Згодом ємність акумулятора знижується, тому чим більше вона була спочатку, тим вище шанси купити дійсне потужний пристрій;

● Сила струму - якщо ти купуєш бездротової повербанк бу, врахуй, що від цього критерію залежить час зарядки. Для смартфона досить 1 ампера, для планшетів - 2;

● Габарити - щоб користуватися портативної зарядкою було зручно, вона повинна бути компактною, легкої і тонкої;

● Кількість USB-роз'ємів - зібравшись в похід або на природу разом з друзями, не обов'язково кожному брати свій повербанк. Адже можна взяти один пристрій з декількома роз'ємами, головне, щоб воно було ємним. Це ж стане в нагоді і в родині, можна заряджати відразу два телефони від одного девайса.

Є й інші критерії, які не є критично важливими, але теж впливають на прийняття рішення. Наприклад, наявність індикатора, тип батареї, зовнішній вигляд. Крім того, продаються повербанкі з додатковими функціями: ліхтариком, підключенням до Інтернету і т. Д. В поході таке портативний зарядний пристрій бу буде незамінне.

Вибираючи будь-яку техніку, що була у вжитку, краще віддати перевагу перевіреним виробникам. На Boo.ua представлений широкий асортимент повербанков від таких брендів:

● Asus;

● Sony;

● Samsung;

● Remax;

● Tp-Link;

● Xiaomi.

Звичайно чим пристрій потужніший, тим воно дорожче, тому купуючи бу, ти можеш непогано заощадити. Особливо якщо тобі потрібен запасний повербанк.

Після покупки переконайся, що на ньому немає видимих дефектів - відколів, сильних подряпин, вм'ятин. Підключи USB-шнур і переконайся, що твій смартфон заряджається. Якщо на повербанке є індикатор, він покаже, наскільки заряджений сам гаджет і допоможе тобі розпланувати час.

Як користуватися бу повербанком

Щоб портативний зарядний пристрій було у вжитку, прослужило тобі якомога довше, важливо, щоб не тільки попередній власник звертався з ним акуратно. Заряжай девайс тільки справними зарядками. Не тримай його повністю зарядженим або розрядженим. Якщо ти знаєш, що якийсь час не будеш користуватися повербанком, залиш в ньому 50% заряду.

Також вивчи гарантійні зобов'язання виробника, щоб дізнатися на скільки циклів розрахована читалка. Це краще зробити ще перед покупкою, щоб уточнити, як довго використовувався повербанк. Зазвичай його вистачає на 5-6 років, але є і більш потужні моделі. Відповідальний підхід до вибору допоможе тобі купити класний повербанк бу недорого в онлайн-магазині Boo.ua.