Як правильно вибрати бу медіацентри

Якщо ти любиш дивитися фільми і серіали в хорошій якості, коли тобі зручно, насолоджуючись домашнім затишком, тобі точно стане в нагоді медіаплеєр . За допомогою цього пристрою, ти отримаєш доступ до величезної кількості стрімінг-сервісів, зможеш слухати музику і дивитися будь-які відео на великому екрані. Гаджет не займає багато місця і легко підключається до телевізора або комп'ютера.

Нові сучасні моделі від передових брендів коштують досить дорого. На щастя, домашній медіацентр можна купити і б / у. Адже іноді техніка просто не приживається в господарстві і тому продається за доступною ціною практично нової.

типи медиацентров

Розрізняють два види медіа центрів:

1. мініатюрні;

2. великі (сет-топ).

Перші ще зустрічаються під назвою «стрімінг стіки». Вони невеликі, прості в експлуатації, мають не дуже високу потужність. Другі відрізняються продуктивністю і ціною.

Що стосується конкретних функцій - розмір не впливає на те, який медіацентр бу краще вибрати. Швидше це визначає конкретна модель. Практично всі пристрої підключають стандартні сервіси типу Netflix або Spotify. А якщо ти зупиниш вибір на Apple TV, зможеш користуватися і iTunes.

Як вибрати домашній медіацентр?

Є кілька критеріїв, які допоможуть тобі підібрати медіаплеєр бу:

● Дозвіл - стандартною роздільною здатністю вважається 4K HDR. Також ти можеш розібратися як вибрати hd медіаплеєр, але це вже застарілий варіант, хоч і підійде для телевізора, так як більшість його підтримують. Такі гаджети часто оснащені смарт-функціями, а тому пропонують не просто красиву картинку, але і додаткові можливості;

● Наявність вбудованого HDD - деякі гаджети працюють тільки з зовнішніми накопичувачами або мережевим контентом, в інших же є спеціальний відсік. Тому заздалегідь продумай, що для тебе в пріоритеті;

● Габарити, дизайн, забарвлення - ще один фактор, що впливає на те, який медіаплеєр краще вибрати. У продажу зустрічаються компактні моделі, гаджети, які потребують окремої полиці і навіть такі, які потрібно монтувати в окрему стійку. Крім габаритів важливий дизайн, адже медіацентр бу повинен вписуватися в інтер'єр кімнати;

● Платформа - найпростіші медіаплеєри невигадливі в управлінні, в їх ОС легко розібратися. А ось в топових дорогих рішеннях начинка порівнянна з серйозними серверними ПК. Другі будуть швидше і продуктивніше, але і коштують дорожче. Якщо купувати бу, ти цілком можеш зробити вибір на користь таких передових рішень;

● Підтримка 3D - в повному обсязі медіацентри підтримують таку функцію, а й не всім користувачам вона потрібна. Тому, якщо ти відмовляєшся від неї виключно через дорожнечу девайса, розглянемо варіанти бу і ти знайдеш ідеальне рішення.

Кращі виробники медиацентров

Сьогодні на ринку багато брендів, що спеціалізуються на виробництві медіа центрів. Найвідомішими і дорогими є NVIDIA і iconBIT. Нічим не гірше за функціональністю, але дешевше - Xiaomi і Google. На слуху також такі виробники, як Dune, Invin, Prestigio і Vinga.

Варто окремо розглядати переваги конкретної моделі, так як в лінійці кожного бренду є як вдалі рішення, так і не дуже. У будь-якому випадку, перш ніж купити бу медіацентр, варто переконатися у відсутності видимих дефектів. Нічого страшного, якщо він не виглядає на 100% новим, є незначні потертості або подряпини. Головне, щоб не було серйозних дефектів, відколів. В ідеалі, пристрій має бути оснащено коробкою та інструкцією до нього.

Приділивши час вибору, ти зможеш купити відмінний новий медіаплеєр або бу на сайті Boo.ua в хорошому стані і за вигідною ціною.