Як вибрати мультиварку - 4 ради господині

Життя всіх господинь перекинулася, коли на ринку побутової техніки з'явилися мультиварки . Завдяки цьому технологічному винаходу, вдалося зовсім по-іншому поглянути на процес приготування їжі. Тепер не потрібно проводити на кухні кілька годин в день, смачні і корисні страви готуються дуже швидко. А при бажанні, можна і поекспериментувати з інгредієнтами і режимами, головне, щоб все було в задоволення.

Якщо ти задумалась про придбання такої техніки, або хочеш зробити подарунок мамі, сестрі, бабусі, залишилося зрозуміти, як вибрати мультиварку, поради досвідчених господинь допоможуть тут найкраще. Адже немає нічого кращого практичних рекомендацій. А якщо ти поки не впевнена, що цей чудо-прилад приживеться у тебе на кухні, чи не хочеш витрачатися на супер-дорогу, але класну мультиварку, можна купити бу на Boo.ua.

Пропонуємо 4 корисних ради, які допоможуть визначитися з вибором.

Яку вибрати мультиварку

Отже, тебе зацікавили мультиварки: які бувають, чим відрізняються один від одного, від чого залежить вартість. В першу чергу потрібно розібратися в різновидах.

Рада 1: Визначилися зі своїми завданнями

В асортименті сучасних виробників побутової техніки можна зустріти:

● класичні мультиварки;

● рисоварки;

● скороварки;

● мультікухні;

● мультіпечі;

● пароварки.

Принцип роботи у всіх у них схожий, головна відмінність в наборі функцій. Так, якщо ти плануєш варити тільки розсипчасті крупи, немає сенсу переплачувати за мультиварку, адже можна купити рисоварку. Те ж стосується приготування продуктів на пару або випічки. Але якщо купити мультиварку бу на сайті Boo.ua, ти зможеш отримати всі функції в одному пристрої за дуже вигідною вартості.

Рада 2: Приділи увагу підбору чаші

Це головна складова твого мультиварки, від якої багато в чому залежить смак приготованих страв. Для повсякденного використання сім'єю з кількох людей підійде чаша об'ємом 4-5 літрів. Для 1-2 чоловік буде достатньо і 2-3 літрів. Врахуй, що чим більше ємність, тим більша витрата електроенергії. Чаша повинна бути виготовлена з якісного алюмінію або сталі, мати антипригарне або керамічне напилення. Антипригарне обійдеться дешевше, але вимагає дуже обережного поводження - ніяких жорстких губок, металевих столових приборів і т. Д. Краще купити мультиварку бу, але з керамічним покриттям, більш міцним і довговічним.

Рада №3: Вивчи набір програм

Навіть якщо ти купиш класичну мультиварку, це не означатиме, що вона включає в себе всі можливі функції. У недорогих пристроїв зазвичай є тільки кілька найпростіших режимів. Чим мультиварка крутіше, тим вона дорожча, тому щоб заощадити, варто зупинитися на бу.

Програми можуть бути наступними:

● Варка;

● Крупи;

● Плов;

● Жарка;

● Випічка;

● Гасіння;

● Йогурт;

● Приготування на пару;

● Сир;

● Дитяче харчування.

У сучасних приладах від популярних виробників з'явилися навіть такі функції, як "Фритюрниця", "Попкорн" або "Піца". Як бачиш, тепер можна приготувати все, що завгодно. Зазвичай, в інструкції до мультиварці є детальний опис кожної з програм, а також вказано час, який потрібен для приготування того чи іншого блюда.

Рада 4: Бу мультиварки: як вибрати кращу

Купити бу мультиварку можна в стані практично нової. Варто віддати перевагу перевіреним брендам: Redmond, Moulinex, Philips, Tefal і т. Д. Вони служать довгий час і радують своїх власниць. До речі, чаші в мультиварці змінні, тому ти можеш купити свою власну, окремо від приладу. Після покупки, переконайся, що пристрій в хорошому стані, немає видимих дефектів, вм'ятин.

Такі критерії, як потужність і дизайн, не грають великої ролі при виборі товару. Головне, щоб сама мультиварка була виготовлена з якісних матеріалів і закривала твої потреби в готуванні. Необов'язково використовувати цей прилад щодня, але під рукою мати його варто, адже він завжди може прийти на допомогу.

На нашому сайті можна вибрати як нові мультиварки , так і б / у в хорошому стані. Дозволь собі більше з BOO! Ua