Популярні види плетінь ювелірних виробів

Купуючи ювелірну прикрасу будь-яка дівчина мріє справити враження на оточуючих. Але як же підібрати те саме виріб, який допоможе виділитися з натовпу? Перш ніж придбати ланцюжок або браслет, визначитеся, чи будете ви носити її з кулоном або без, так як надіти підвіску на масивні ланцюги складного плетіння буде вкрай незручно.

Серед об'ємних ланцюгів відомі Візантійський плетіння, Лисий хвіст , Розочка , коли кілька ланок, часом, різної форми, з'єднані між собою, формуючи об'ємний малюнок. Такі прикраси найбільше підійдуть до вечірнього образу або для стилю casual.

Найбільш популярні види плетінь, які підходять як для чоловіків, так і жінок - Бісмарк , подвійне якірне, панцирное , Фігаро (більш відоме як Картьє ). Проста на вигляд, такий ланцюг досить міцна, виглядає елегантно і стримано, відмінно доповнюючи повсякденний і діловий образ.
Підвіски виграшно виглядають на непомітних тонких ланцюжках плетінь Сінгапур (скручений), Перлина (з маленькими кульками), панцирні (плоске).

Дуже красиво і ніжно виглядають браслети на жіночій руці з плетінням Нонна . Чоловікам рекомендується вибирати щось більш стандартне і міцне - якірне , панцирное , колосок і т.д.

Підбирати кільця або сережки до ланцюжків потрібно з огляду на малюнок і загальну композицію набору. З масивними ланцюжками прекрасно поєднуються класичні кільця, а з мініатюрними - великі кулони і довгі сережки.