Що потрібно знати при покупці б / у навушників

Важко уявити сьогоднішнє життя без музики. Статистика показує, що майже 70% людей, у яких є смартфон, слухають музику в навушниках. За допомогою цього мобільного аксесуар служить не тільки для прослуховування музики, аудіокниг, радіо або перегляду відео, а й як гарнітура для спілкування по телефону. Навушники дають можливість прослуховувати музику або грати, вести розмову по телефону і комп'ютера, не заважаючи при цьому оточуючим і забезпечуючи чітку передачу звуку.

Так як регулярне використання навушників може негативно вплинути на твій слух, варто підійти до їх вибору відповідально. На жаль, вартість якісних і безпечних для слуху навушників досить висока. Тому рекомендуємо звернути увагу на такий варіант як покупка б / у навушників . Купівля вживаного товару істотно заощадить твій бюджет і надасть можливість насолоджуватися якісним звучанням. Фахівці онлайн-магазину Boo.ua підготували корисні поради щодо вибору б / у навушників.

Для початку, давай розберемося які типи навушників бувають, в чому їх відмінності за якістю звучання і в ціновому співвідношенні.


Отже, навушники поділяються на такі види:
Вкладиші. Найпоширеніші навушники серед покупців. З переваг можна відзначити маленький розмір і доступність. Дуже зручні для застосування в якості гарнітури для телефону, планшета або плеєра. З недоліків відзначимо досить низька якість звуку. Крім того, при прослуховуванні музики на великій гучності можна потривожити поруч знаходяться людей через погану звукоізоляцію.
Моніторниє навушники. Такий пристрій закриває повністю вушну раковину. Вони надягають на голову і тим самим забезпечують звукоізоляцію значно краще за інших типів б / у навушників. За рахунок мембрани, яка стартує від 30 мм і вище, ти можеш повноцінно насолоджуватися ідеальним звучанням. Вартість моніторних навушників не маленька. Компактними їх теж не назвеш. Тому, якщо ти збираєшся використовувати їх у повсякденному житті, подумай чи тобі зручно носити їх при собі.
Бездротові. З'явилися на ринку відносно недавно і вже здобули велику популярність серед меломанів. У таких б / у навушників відсутні будь-які проводи, але при цьому звучання не гірше, ніж у інших. Вони дуже зручні у використанні і функціонують за рахунок підключення через Bluetooth до будь-якого портативного девайсу. Вартість на бездротові навушники фірм Apple, Sony, Sven, Beats, Phillips стартує від 70 $. На нашому сайті ти можеш купити б / у навушники цих брендів на порядок дешевше. З можливих недоліків можна відзначити один. Тобі доведеться весь час контролювати показник заряду і регулярно заряджати їх.
Вакуумні. Такі навушники схожі на вкладиші, але при використанні вони знаходяться ближче до барабанної перетинки. За рахунок цього, якість звучання і звукоізоляція в рази перевершує звичайні вкладиші. Але у таких пристроїв є істотний недолік - вони підходять не всім і їх не можна використовувати тривалий час. Такі навушники небезпечні для слуховий мембрани і можуть сприяти погіршенню твого слуху.

На що звертати увагу при покупці навушників б / у

Як і у випадку з покупкою будь-якої техніки і електроніки для початку визначся для чого тобі навушники і як часто ти їх будеш використовувати. Від цього тобі буде простіше відштовхуватися при виборі товару і у визначенні приблизного бюджету, який ти готовий витратити.

Купуючи навушники б / у рекомендуємо звернути увагу на такі показники:
● тип навушників;
● потужність, від якої безпосередньо залежить і гучність роботи пристрою;
● частотний діапазон, який вимірюється в Гц і впливає на чистоту і глибину звучання;
● чутливість, від якої залежить навантаження на ваші вушні перетинки;
● коефіцієнт гармонійних спотворень. Вважається, що чим нижче показник, тим краще якість звучання;
● виробник;
● ціна;
● комфорт і зручність у використанні.

Таким чином, при виборі такого аксесуару як навушники важливо не тільки якість звучання, але і зручність у використанні та безпеку для слуху. Отже, вибери ті, в яких ти зможеш насолодитися музикою і при цьому які ідеально підійдуть для твоїх вух. Радимо трохи переплатити за пристрій більш високої якості, але поберегти свій слух. Це можливо зробити в нашому онлайн-магазині Boo.ua. Вибирай б / у навушники виходячи зі свого бюджету і переваг. Вдалих покупок.