Як вибрати і купити бу синтезатор: на що звернути увагу при перевірці

Завжди хотів зайнятися музикою, але не було такої можливості? Так чому б не спробувати зараз? Музичні інструменти сьогодні коштують набагато дешевше, та й в інтернеті багато відео-уроків, які допоможуть швидко освоїти ази цього мистецтва. Купивши синтезатор, ти займеш зовсім небагато місця в квартирі, при цьому зможеш займатися в будь-який зручний час.

Але якщо ти поки не впевнений, що це хобі тобі сподобається, тільки починаєш і не готовий вкладати гроші в обладнання, то можна купити музичні інструменти бу. Якщо відповідально підійти до вибору, знати, на що звернути увагу, ти купиш якісний і довговічний інструмент. Пропонуємо розібратися, як підібрати синтезатор бу і на що звернути увагу при його покупці.

Як вибрати недорогий синтезатор

Що таке синтезатор? По суті, це піаніно, але електричне. Сучасні інструменти здатні створювати велику різноманітність звуків, експериментувати з висотами і тембрами. Тому вони активно використовуються серед професійних музикантів.

Всі синтезатори можна умовно розділити на дві групи:

  • аматорські;
  • Професійні.

Перші - зручні, компактні і недорогі. Але вони не можуть похвалитися хорошою якістю звуку, наявністю ЖК-екрану, кількістю тембрів і октав. Тому якщо ти плануєш розвиватися в музиці, краще купити професійний інструмент, але Б / У. Він буде володіти великим вибором клавіш, тембрів, хорошою поліфонією, можливістю записувати голос і обробляти файли.

При виборі слід звернути увагу на наступні критерії:

  • кількість клавіш;
  • наявність функції автоаккомпанемента;
  • тип клавіатури (вона може бути механічною, динамічної, молоточкової, сенсорної);
  • секвенсор (додатковий модуль, що дозволяє записувати мелодію в реальному часі);
  • можливість семпліювання (для моделювання і мікшування коротких відрізків);
  • наявність підсвічування;
  • різноманітність вбудованих тембрів і ефектів.

Новачкам необов'язково розбиратися у всіх цих можливостях, але чим крутіше інструмент, тим він зазвичай якісніше і довговічніше. Просто при покупці нового ти б переплачував за непотрібні функції, а ось купити бу синтезатор можна набагато вигідніше. Розвиваючись в музиці, ти ще оціниш додаткові можливості цього інструменту.

Як вибрати бу синтезатор

Отже, ти визначився, що тобі потрібен синтезатор - який вибрати? Якщо ти хочеш купити інструмент дитині, візьми той, де до 61 клавіш, є 3-5 ефектів. Цього достатньо для періодичного розваги. Для навчання вже знадобиться більше клавіш, хороша поліфонія. Якщо в майбутньому ти плануєш виступати перед аудиторією, тобі потрібно аналогове відтворення звуку, динамічні клавіші, 700 тембрів.

Ось кілька рекомендацій як вибрати робочу станцію синтезатор бу:

  • перевір стан контактних гумок під клавішами - вони регулярно зношуються і варто бути готовим до їх періодичної заміни;
  • уважно оглянь клавіші, вони повинні плавно повертатися назад при опусканні;
  • якщо купуєш інструмент з дисплеєм, перевір якість підсвічування, можливість її регулювання, відсутність битих пікселів;
  • не повинно бути фонового шуму, клацань, спотворень.

Сам синтезатор повинен мати гарний вигляд, бути без тріщин і подряпин. Адже за зовнішніми ушкодженнями можуть ховатися серйозні внутрішні. Якщо у тебе поки недостатньо досвіду і ти не можеш оцінити якість звуку, попроси викладача або знайомих музикантів випробувати бу синтезатор в справі. Також, при виборі варто віддавати перевагу перевіреним брендам. Такі інструменти служать десятиліттями. Користуючись нашими рекомендаціями, ти вибереш і купиш класний синтезатор Б / У в онлайн-магазині Boo.ua за вигідною ціною.

Нагадуємо, що ми розширили асортимент музичних інструментів з можливістю повернення протягом 14 днів. Два тижні гарантії на бу музичні інструменти - звучить чудово.