ТОП-3 подарунків для чоловіків

Вибрати подарунок чоловікові і догодити, часом не так легко, як здається. Існує багато всіляких подарунків на будь-який смак і бюджет, різні подарункові сертифікати та речі, які не факт, що будуть використовуватися. Буває, навіть знаючи інтереси чоловіки, не завжди виходить вибрати «той самий» подарунок, який точно його порадує. Але є рішення. Просто постав себе на його місце і подумай, чим він користується найчастіше і що б він хотів отримати в подарунок. Команда Boo.ua вважає, що основне, чого варто дотримуватися при виборі подарунка для чоловіка це практичність, корисність і оригінальність. Щоб полегшити тобі вибір, пропонуємо розглянути ТОП-3 подарунків для чоловіків, які однозначно викличуть приємне здивування, захоплення і будуть радувати його щодня.

1. Смартфон для істинного цінителя гаджетів
Відкриє наш топ-рейтинг найкращих подарунків для чоловіків сучасний смартфон. Такий подарунок припаде до душі будь-кому. Навряд чи знайдеться чоловік, який не хотів би отримати одну з останніх моделей смартфона таких брендів як Apple, Samsung, Xiaomi, Meizu та інших. На перший погляд здається, що найскладніше позаду і залишилося всього лише купити смартфон . Однак, при виборі гаджета для чоловіка потрібно дотримуватися основне правило - новий телефон повинен за всіма параметрами бути краще того, яким він користується зараз. Навіть якщо ти вважаєш, що самий останній гаджет буде підходящим подарунком, не забувай, що подарунок повинен подобається не тобі, а тому, кому ти його купиш. Тому не потрібно вибирати смартфон, який є втіленням твого ідеального телефону. Щоб трохи допомогти визначитися з підходящим варіантом Б / У смартфона, давай розглянемо кілька основних пунктів, після чого вибір стане очевидним.

● Операційна система

Найбільш популярними ОС є iOS і Android. Ці операційні системи дуже різні, тому важливо знати яким смартфоном він користується на даний момент, щоб купити оновлену модель з такою ж ОС. Гаджет з тієї ж ОС твій чоловік однозначно оцінить набагато більше, так як йому не доведеться звикати до нових функцій, управління і юзабіліті. Якщо у нього iOS, то це може бути тільки всім відомий iPhone корпорації Apple. У разі, якщо він користується Android, то варто звернути увагу на такі популярні бренди як Samsung, Xiaomi, Meizu і Huawei. У нашому онлайн-магазині представлені Б / У смартфони всіх перерахованих вище виробників.

● Потужність і функціональність

Перед тим як купити смартфон б / у потрібно зрозуміти, якими основними функціями користується твій чоловік. Продуктивність смартфона залежить від процесора, обсягу оперативної пам'яті, а також від його прошивки і оптимізації. Якщо він використовує смартфон в роботі, то його процесор повинен тягнути останні програми, але не глючить при відкритті декількох вкладок одночасно. В такому випадку, також важлива ємність батареї і скільки годин смартфон може працювати автономно.

● Екран і камера

Часто він фотографує і знімає відео на свій телефон? Якщо так, то порадуй його поліпшеною і більш якісною камерою на новому смартфоні. Знімки високої якості виходять як на останніх моделях iPhone 8, X, XS, так і на смартфонах Samsung і Xiaomi. Вся справа смаку і звички. Що стосується екрану, то на наш погляд, краще купити б / у смартфон з високим дозвіл і діагоналлю. Особливо це оцінять чоловіки, які часто грають на ньому, дивляться серіали і фільми.

2. Телевізор для любителя серіалів і футболу
На перший погляд такий подарунок здасться досить незвичайним, але насправді, якщо чоловік часто проводить час за переглядом телепередач, футбольних матчів, а іноді любить з друзями пограти на приставці, то новеньким плазмовим екраном телевізором він точно залишиться задоволений. У нас ти можеш купити б / у телевізор найвідоміших виробників з різною діагоналлю і функціоналом. Отже, щоб не помилитися з вибором і подарувати відповідний по всіх параметрах телевізор, враховуй такі нюанси:

● Діагональ. Величезний екран не завжди найкраще рішення. Вибирай діагональ телевізора виходячи з розмірів приміщення, в якому він буде знаходитися. Оптимальне для перегляду відстань від екрану до дивана / крісла - 2-3 метра.
● Розширення екрану. Якщо діагональ буде 32 "і більше, то однозначно купуй телевізор з роздільною здатністю FullHD. Такий варіант є менш шкідливий для зору і прекрасно підійде для гри на приставці.
● Smart TV - стане хорошим подарунком для того, хто вважає за краще онлайн-перегляди всіляких серіалів і передач, а також відео на Youtube. За допомогою функції Smart можна повноцінно користуватися браузером, пошуковими системами і соцмережами.
● Функція 3D - відмінний варіант для кіноманів, особливо для любителів екшену і фантастики.
● Виробник - топовими на ринку вважаються такі бренди як Sony, Samsung, LG і Philips. Однак, менш відомі виробники часом не поступаються якістю, а коштують на порядок дешевше. Все залежить від того, скільки ти розраховуєш витратити. У тебе є можливість вибрати б / у телевізор відштовхуючись від своїх уподобань і бюджету на сайті Boo.ua.

3. Ювелірні прикраси для справжнього чоловіка
Ювелірні вироби для чоловіків завжди були і будуть підтвердженням статусу, смаку і елегантності. Такий подарунок вже точно буде універсальний, так як дорогоцінні прикраси для чоловіків такі як персні, браслети і ланцюги будуть актуальні завжди. Більш того, подарунок залишиться в пам'яті надовго, і можливо навіть буде передаватися через покоління в якості фамільної реліквії. Догодити чоловікові з вибором ювелірного виробу досить легко. Пам'ятай, що основне для чоловіка - це стриманість і простота дизайну. При цьому не забувай, що такі прикраси як персні, запонки і браслети повинні відповідати характеру майбутнього власника.

У нашому онлайн-магазині представлений широкий асортимент ювелірних виробів для чоловіків. Він включає в себе прикраси з білого і жовтого золота, а також вироби з діамантами. Чоловічі кільця , браслети , ланцюги, запонки, підвіси, годинники та багато іншого ти можеш купити на Boo.ua.