ТОП-3 переваг покупки б / у велосипеда

Велосипед вважається екологічно чистим і економічним видом транспорту. З його допомогою ти можеш не тільки підтримувати себе у відмінній формі, але і не забруднювати навколишнє середовище. У багатьох європейських країнах кількість велосипедистів майже досягає кількості автомобілістів на дорогах. За останні п'ять років в нашій країні, на щастя, велосипеди теж набрали досить велику популярність як серед дітей і підлітків, так і серед дорослих. Нарешті почалося будівництво і виділення ділянок доріг, які призначені для велосипедистів. Також збільшилася кількість велопрокатів. При цьому значно розширилася лінійка даних товарів, що дозволяє знайти велосипед на будь-який смак.

На жаль, покупка нового велотранспорту доступна не кожному. Ціна на товар невідомих виробників не маленька, а вартість брендових і якісних моделей досягає надзвичайних сум. На щастя, завжди є альтернатива - купити б / у велосипед на Boo.ua. На нашому сайті представлений широкий асортимент товарів на будь-який бюджет. Давай розглянемо ТОП-3 переваг покупки б / у велосипеда.

1. Купівля якісного велосипеда за менші гроші
Приводом для продажу б / у велосипеда може послужити що завгодно, адже існує багато різних причин, через які продають велосипеди. наприклад:
- людина купила велосипед, але через півроку-рік зрозумів, що йому потрібен більш потужний велотранспорту з кращими параметрами;
- велолюбитель, після неодноразового катання, вирішив, що йому по стилю катання підходить більше шоссер замість гірського;
- комусь подарували велосипед, але у нього буквально немає часу на катання і недостатньо місця для його зберігання;
- не підійшов розмір байка (рами або посадки сидіння);
- необхідно продати відмінний велосипед в зв'язку з переїздом в інше місто або країну.
Практично у всіх подібних випадках б / у велосипеди виставляються на продаж за дуже вигідною ціною. Таким чином, у тебе є реальна можливість купити якісний велосипед на 30-50% дешевше його ринкової вартості. Купити відмінний великий недорого можна на маркетплейсе Boo.ua.

2. Купівля б / у велосипеда у того, хто розбирається в даному виді транспорту
Ще однією причиною покупки колишнього у вживанні велосипеда є можливість отримати всю необхідну інформацію про товар безпосередньо від власника. На ринку б / у велосипедів дуже багато продавців, які реально знаються і можуть порадити модель або тип велосипеда, який підійде під твої вимоги. До того ж, справжні цінителі велотранспорту не будуть ховатись всіх можливих нюансів або переваг. Отже, у тебе є можливість на додачу з якісним і перевіреним б / у велосипедом отримати ще й корисні поради по його експлуатації. Таким чином, ти можеш почерпнути додаткову інформацію про тип обраного велосипеда, про місця де краще на ньому їздити і на яких швидкостях. Якщо велосипед призначений для специфічної їзди або виконання певних трюків, ти завжди може спробувати себе в новому захопленні і якщо не сподобається - продати.

3. Можливість продажу не нижче тієї ціни, за яку купував
Як і з будь-якими іншими товарами, купивши новий велосипед і вийшовши з магазину ти автоматично втрачаєш 10-30% від його вартості в разі продажу. Це логічно і нормально. Однак, того ж не можна сказати про покупку уживаного велосипеда. Як показує практика і статистика, купивши б / у велосипед ти зможеш продати його за тією ж ціною навіть через рік. Ринок переповнений різними пропозиціями як перевірених світових виробників, так і велосипедів невідомих брендів. Другий варіант може вселяти довіру своїм зовнішнім виглядом, але далеко не завжди якістю. Тому, якщо вже ти вирішив купити б / у велосипед, радимо звернути увагу на такі популярні марки як: Fischer, Curtis, Bergamont, Bulls, American Eagle, Wheeler, Cross, HalBike, Trek, Giant, КеІІys і інші.

На що звернути увагу при виборі б / у велосипеда

При покупці колишнього у вживанні велосипеда варто звернути увагу на такі фактори як технічні характеристики і зовнішній стан. Для початку давай розглянемо основні види велосипедів:
● прогулянковий - призначений для багатогодинних катань, володіє більш комфортною посадкою і зручною рамою;
● велосипеди для даунхила - призначений для їзди на величезній швидкості з гори по пересіченій місцевості;
● гірський - для їзди по стежках в лісі і нерівних поверхнях;
● велосипеди для крос-кантрі;
● BMX - володіє маленькими колесами і призначений для виконання трюків;
● шосейні велосипеди - використовуються в велоспорті для дуже швидкої їзди по рівному асфальту.


Як тільки ти визначився який тип велосипеда ти хочеш купити, радимо звернути увагу на такі моменти:
● трансмісія - іншими словами перемикач швидкостей. Даний момент дуже важливий, тому переконайся, щоб режими швидкостей правильно налаштовувалися і переключалися;
● гальма -самое перше, що варто перевірити заради безпечної їзди. Перевір, щоб при різкому натисканні на гальмо велосипед моментально зупинявся і був відсутній скрип;
● вилка з кермом - потрібно щоб вони були рівними і без видимих деформацій. На місці кріплення вилки не повинно люфтіть;
● колеса - оглянь обід: місця, куди входять спиці. Якщо є мікротріщини - відмовляйся без розмов. Колеса при обертанні не повинні тертися. Накачана шина повинна рівно прилягати до обода.
● зовнішній вигляд - вибирай велосипед без вм'ятин, тріщин і великої кількості подряпин;

Отже, підіб'ємо підсумки. Покупка б / у велосипеда - відмінне рішення незалежно від того, як часто ти будеш на ньому їздити. Дане придбання не займе багато місця, але принесе користь твоєму фізичному і моральному стану. Регулярне катання на велосипеді сприяє зміцненню м'язового корсета, поліпшення обміну речовин і позитивно впливає на серцево-судинну систему. Велопрогулянки в хорошій компанії відмінний варіант проведення часу. Якщо у тебе недостатньо часу і бажання для відвідування спортзалу, ти можеш використовувати велосипед одночасно в якості транспорту і тренування. Велосипед не вимагає заправки паливом і дуже рідко ламається, а також не забруднює навколишнє середовище. За покупкою б / у велосипеда пропонуємо звернутися в наш онлайн-магазин Boo.ua. Також на нашому сайті з'явилися прекрасні нові велосипеди , які можна недорого замовити прямо зараз.