Як вибрати б / у ноутбук і не прогадати


Без ноутбука неможливо вижити в наш час. Гаджети роблять роботу людей швидше і ефективніше. Твоя продуктивність і швидкість роботи безпосередньо залежить від якості пристрою. Логічно, що більш потужні пристрої коштують дорого, іноді навіть занадто. На жаль, не всі можуть собі дозволити новий ноутбук. Але є просте рішення: купити б / у ноутбук . Купуй старий ноутбук відмінної якості за вигідною ціною на нашому сайті.

Яким порад слідувати при виборі б / у ноутбука


Поради наших фахівців:


  • Знай свої потреби

  • Проаналізуй мети. Наприклад - для офісної роботи, для ігор або для домашнього використання. Подумай які програми тобі знадобляться. Важливо звернути увагу на потужність, час автономної роботи, оперативну пам'ять і портативність майбутнього ноутбука. Знайди в Інтернеті марку і модель, яка тобі подобається, і переглянь характеристики гаджета, щоб переконатися, що він відповідає всім вимогам. Перш ніж купити, вивчи реальні відгуки людей про обраної тобою моделі ноутбука і його функціональності.


  • Екран і корпус

  • Перевір зовнішній стан ноутбука. Переконайся, що корпус не має пошкоджень і слідів ударів. Перевір на відсутність відсутніх гвинтів, ослаблених петель і будь-яких інших несправностей. Наступний етап - упевнитися, що екран в хорошому робочому стані. Протестуй його на мерехтіння, модифікацію кольору, яскравість і биті пікселі. Включи відео і подивися чи достатньо великі кути огляду.


  • Клавіатура і тачпад

  • Клавіатура і тачпад - самі використовувані компоненти ноутбука. Протестуйте роботу і на хід клавіш. Чи зручно тобі друкувати? Робиш занадто багато помилок? Тоді краще розглянути інші варіанти. З'ясуй і перевір які жести підтримуються тачпадом. Наприклад, масштабування двома пальцями, гортання трьома пальцями і т. Д. Якщо є клавіші миші, переконайся, що їх легко натискати.


  • Діагностика портів і приводів CD / DVD

  • Візьми з собою флешку і CD / DVD диск. Перевір на справність роботи все порти USB, роз'єм для навушників, порти Ethernet, HDMI, слот для SD-карти, привід CD / DVD і інші доступні входи. Витрать час на перевірку. Це дешевше, ніж витрачати час на ремонт. Просто встав флешку в порт, подивися, чи визначається вона комп'ютером. Також перевір приводи CD / DVD і слот для карти пам'яті. Якщо пристрій визначилося - видно чи файли?


  • Бездротова мережа

  • Нікому не потрібен ноутбук, який не вдалося підключитися до WiFi, адже в наш час головне - бути в мережі. Тому спробуй підключитися до Wi-Fi там, де ти перевіряєш ноутбук. Якщо Wi-Fi недоступний, можеш роздати його з телефону. Якщо не вмієш це робити - попроси фахівців точки продажу допомогти.


  • Веб-камера і динаміки

  • Веб-камери на ноутбуках не виділяються функціональністю і якістю. Тим не менше, краще, щоб камера працювала. Не всі користуються динаміками на ноутбуках, але все ж варто перевірити гучність і якість звуку.


  • батарея

  • Провести ретельну перевірку батареї на місці - складно. Однак, можна отримати орієнтоване уявлення про її роботі. Зайди в настройки управління живленням встановленої ОС, подивися стан батареї і можливий час її безперебійної роботи. Проблеми з батареєю - звичайна справа для б / у техніки, в тому числі для ноутбуків. Йди наших порад або запитай у продавця. У разі будь-яких проблем, сміливо наполягай на знижку, щоб замінити батарею самостійно.


  • Програмне забезпечення

  • Якщо ти не хочеш чи не вмієш заново операційну систему - переконайся, що попередньо встановлена операційна система справжня. В цьому випадку система не буде просити оновитися після включення і тобі будуть доступні функції персоналізації. Основні проблеми з піратським ПЗ мають місце в ОС Windows. Якщо на ноутбуці встановлений Mac OS або Linux - ймовірність того, що ПЗ справжнє вище на 50-60%.

Краща онлайн майданчик, щоб придбати б / у ноутбук дешево

Якщо ти ще з нами, вітаємо! Ти уважний і наполеглива людина, який вже знає, на що звернути увагу при покупці б / у ноутбука. Не всі майданчики з продажу старих ноутбуків надійні і зручні. На нашому маркетплейсе ти без проблем знайдеш пристрій своєї мрії.

Boo.ua пропонує величезний вибір товарів від провідних світових брендів за низькими цінами. Купуй на нашому сайті перевірений беушний ноутбук за пару хвилин. Слідуючи декільком простим радам блогу по вибору техніки, ти неодмінно залишишся задоволений покупкою.


Чи не знайшов потрібний товар? Залиш заявку на підбір товару!

Також ти можеш підписатися на телеграм-бот і отримувати потрібні тобі пропозиції. До того ж наш BOObot може фільтрувати пропозиції за ціною, місту та бренду, щоб тобі було ще зручніше знаходити потрібні речі.