Який купити Б / У смартфон в 2019 році: 5 доступних варіантів

У наш час на ринку мобільних гаджетів поновлення з'являються мало не кожен місяць. Борючись за лідерство в індустрії, виробники випускають все більш інноваційні смартфони, що вражають набором функціоналу, рівнем продуктивності, ємності акумулятора. І ціною. На щастя, як тільки в магазинах з'являється чергова новинка, вартість її попередника знижується. А значить в 2019 році на сайті Boo.ua є можливість недорого купити бу смартфон в хорошому стані! Звичайно, хочеться знайти телефон, який не втратив своєї функціональності після зміни власника. Пропонуємо розібратися, який смартфон бу краще купити.

Samsung Galaxy S8 / Samsung Galaxy S8 +

Здавалося б, коли вже представлений і користується величезною популярністю Galaxy S10, раціональніше було б говорити про придбання колишнього у вживанні його попередника S9. Але восьма модель все ж стане більш вигідною покупкою по співвідношенню ціна-якість. Серед її плюсів: флагманський екран, актуальна камера, ідеальна реалізація функції Always on Display і захист від води. Ну і іміджева складова теж впливає на те, який бу смартфон купити.


Apple iPhone 8 / Apple iPhone 8+

Поки хтось оформляє кредит або продає нирку, щоб купити XS або XS Max, ти можеш досить недорого обзавестися восьмим айфоном бу. Втратиш ти хіба що виріз на екрані, який багато шанувальників Apple вважають вершиною стилю, але є і такі, кому такий спосіб збільшити діагональ екрану не припав до душі. Вісімка якраз для них. Запас продуктивності у неї ще досить великий і для потреб звичайного користувача його вистачить з головою.


Xiaomi Mi Note 2

Китайська компанія Xiaomi в останні роки зберігає лідерство по співвідношенню ціни і якості, причому як серед нових гаджетів, так і б / у. Подивившись на Mi Note 2, ні у кого не повернеться язик назвати дизайн застарілим. Та й з продуктивністю тут все в порядку, для ігор вистачить. Камера не найсильніша, але якщо ти не професійний фотограф, вибираючи який смартфон бу краще купити, швидше за все не ставиш цей критерій в пріоритеті. Зате за порівняно невеликі гроші у тебе буде симпатичний і все ще цілком сучасний гаджет.


Huawei P Smart і Huawei P Smart Plus 4

Зовні він чимось нагадує 10 айфон, що сподобається тим, хто встиг оцінити його дизайн, але вперто не хоче переходити на iOS. Він дуже стильний, оснащений функцією розпізнавання особи, підтримує LTE. Батарея не сама об'ємна, але телефон протримається добу без підзарядки.

І ще одна фішка, яка не зможе залишити тебе байдужим - тут дві основні і дві фронтальних камери з підтримкою штучного інтелекту! В цілому, це міцний середнячок, який стоїть своїх грошей. Бракує тільки NFC модуля.


OnePlus 5t

Вибираючи який бу смартфон купити, не проходь повз One Plus. У минулому році на ринку буквально вистрілили моделі 6 і 6T. Але якщо тобі потрібен просунутий гаджет з відмінними характеристиками за прийнятні гроші, можна розглянути їх попередника. За цілком нормальну суму можна купити бу OnePlus 5t в ідеальному стані. Трохи додавши, збільшиш обсяг пам'яті. Цей смартфон відмінно підійде гікам, та й звичайним користувачам теж. І допоможе виділитися з натовпу власників вже приїлися Xiaomi і Meizu.


Як бачиш, варіантів в онлайн-магазині Boo.ua чимало, але ж ми запропонували тільки п'ять. Поставивши собі за питанням який смартфон бу краще купити, позначивши свої пріоритетні критерії і бюджет, ти без праці підбереш гаджет у відмінному стані і з крутим функціоналом.