Який відеореєстратор вибрати для авто - Інтернет магазин Boo.ua

Відеореєстратор - дуже корисний гаджет, який варто купити будь-якому автомобілісту. Навіть якщо протягом довгого часу він не буде використовуватися, рано чи пізно може настати момент, коли без нього не обійтися. Ситуації на дорозі трапляються різні, і краще мати при собі об'єктивні докази свого боку. Фахівці маркетплейса Boo.ua допоможуть розібратися, чим відрізняються відеореєстратори , і який краще придбати.

Для чого потрібен відеореєстратор?

В першу чергу, відеореєстратор - це свідок ситуації, який допоможе знайти вихід з конфлікту:

● визначити, хто дійсно винен в ДТП;

● зафіксувати момент порушення, що став причиною аварії;

● обчислити шахраїв, які працюють на дорозі.

Крім вирішення таких ситуацій, є і розважальний момент - за допомогою відеореєстратора можна зняти забавні курйози і ситуації, що не зняла б звичайна камера. Такі ролики часто набирають багато переглядів в соцмережах.

Вибираючи гаджет для свого авто, варто розібратися - які відеореєстратори найнадійніші, яким маркам можна довіряти. І якщо нові і якісні моделі здадуться для тебе занадто дорогими, не поспішай відмовлятися від покупки. Адже можна купити відеореєстратор бу.

Чим відрізняються відеореєстратори

Асортимент сьогодні досить різноманітний і не завжди легко відразу зрозуміти який краще взяти відеореєстратор. Вони можуть відрізнятися за такими характеристиками:

● Кут огляду;

● Кількість камер;

● Дозвіл зйомки;

● Швидкість зйомки;

● Форм-фактор;

● Спосіб кріплення;

● Наявність додаткових функцій.

Кут огляду повинен бути якомога вище, прийнятний мінімум - 120 градусів. Цей же принцип працює і для вирішення і швидкості зйомки. Камер для звичайного авто вистачить і однієї, але якщо є потреба в круговому спостереженні за машиною, варто встановити більш крутий рекордер, наприклад відеореєстратор на 4 камери бу.

Також врахуй особливості карти пам'яті, обсяг, що буде відбуватися, коли місце закінчиться - запис перестане вестися або ж відео почне записуватися замість старого. Форм-фактор і спосіб кріплення залежать виключно від твоїх уподобань і авто. Купуючи відеореєстратор бу, переконайся, що на ньому немає серйозних зовнішніх дефектів, що свідчать про неакуратної експлуатації.

Корисні функції відеореєстратора

Вибираючи, який краще взяти відеореєстратор, зверни увагу і на додаткові функції. Особливо, якщо ти купуєш бу - адже за цілком доступною ціною ти зможеш придбати технологічний гаджет. Без сенсорного екрану і світлодіодного підсвічування можна обійтися, а от наступні функції тобі знадобляться:

● Датчик удару - їм оснащені всі нові відеореєстратори , і багато хто навіть старі моделі бу. Він потрібен, щоб захистити від циклічної перезапису через зіткнення, гальмування або перевороту;

● WDR - стабілізація яскравості в різних ділянках кадру - рятує від сильного денного сонця і фар інших машин вночі;

● GPS-модуль - допомагає зафіксувати маршрут, сповіщає про те, що скоро зустрінуться камери або про те, що ти перевищив швидкість;

● Звукові сигнали по таймеру допомагають не заснути;

● Стабілізація зображення: відео не буде «тремтячим», записуватися ривками;

● Детектор руху - так ти зможеш записати відео не тільки під час їзди, але навіть на парковці. Реєстратор включиться при русі в кадрі.

Говорячи про те, якої марки відеореєстратори краще, великою популярністю користуються бренди Gazer, Aspiring, Philips. В асортименті цих та інших фірм, ти гарантовано знайдеш відповідний відеореєстратор бу в онлайн-магазині Boo.ua.