Особливості покупки б / у: iPhone за ціною китайського смартфона

Хочеш новий смартфон, але не готовий витрачати багато грошей на покупку останньої моделі в магазині? Рекомендуємо звернутися до вторинного ринку. Погодься, що покупка уживаних товарів одночасно вабить низькою ціною і змушує засумніватися в її необхідності. Оскільки купівля вживаного телефону викликає сумніву, наша команда готова поділитися корисними рекомендаціями. Цей пост допоможе тобі розібратися в особливостях покупки і прийняти правильне рішення у виборі між б / у iPhone і китайським смартфоном.

Економія - головна перевага покупки б / у смартфонів, особливо, коли бюджет невеликий. На нашому сайті ти можеш вибрати собі смартфон від популярного виробника на будь-який смак і бюджет. А головне, boo.ua гарантує оригінальні смартфони в отличном состоянии. Ця стаття задумана як інструкція, яке буде корисно новачкам при покупці б / у гаджетів.

Купуй старий iPhone за ціною китайського смартфона


Iphone - популярний і бажаний бренд смартфонів останнього десятиліття. Коли справа доходить до пошуку дешевого телефону з фантастичним співвідношенням ціни і якості, покупка уживаного iPhone виявляється супер-рішенням. Крім крутого дизайну, простоти у використанні, наявності останніх оновлень, iPhone - найбільш продаваний смартфон на світовому ринку. Єдине, що може збентежити, так це ціна. На щастя, справжні шанувальники бренду Apple оновлюють свої телефони, як тільки з'являються нові моделі. Після року експлуатації, а то і менше! Це добре для тих, хто шукає недорогий старий iPhone в отличном состоянии. Наш сайт пропонує тільки перевірені телефони. Це заощадить тобі гроші, час і зусилля.

3 причини чому варто купити iPhone!


  • Програмна та апаратна інтеграція

  • У порівнянні з китайськими смартфонами, якість і швидкість роботи суттєво відрізняється. Iphone інтегрується з безліччю програмних функцій iOS і додає нові можливості у використанні пристрою. Завдяки постійній оптимізації, iOS на iPhone залишається найпростішої, інтуїтивно зрозумілою системою для використання на сьогоднішній день. До того ж, у порівнянні з китайськими смартфонами на Android, ймовірність наштовхнутися на технічні помилки у використанні iPhone мінімальні.

  • Камера і додатки

  • Ігри та програми спочатку розробляються для iOS, а вже потім для китайських смартфонів. iPhone має потужний процесор і графічну карту. Ти легко встановиш програму або гру і так же легко будеш ними користуватися. Ігри та програми працюють в найкращих графічних дозволах, швидко і без будь-яких помилок, що часто зустрічається у використанні китайських смартфонів. Сам інтерфейс операційної системи працює швидше ніж на Android. При цьому базові додатки на iPhone написані настільки досконально, що вони покривають всі потреби користувача без необхідності покупки або скачування додаткових додатків.

    Що стосується камери: висока якість знімків, різноманіття програм для обробки фото і відео - в епоху Instagram це більш, ніж важливий показник. На iPhone виходять куди більш якісні і приємні для ока знімки, ніж на китайських смартфонах.


  • iPhone - маленька інвестиція, так як його набагато легше продати

При покупці навіть уживаного iPhonе ти залишаєшся у виграші. Суть в тому, що продати iPhone в будь-якому стані легше, ніж будь-який інший смартфон в такому ж стані. На продаж iPhone йде від години до декількох днів. І це все завдяки не тільки гучній імені бренду Apple, але перш за все - якістю пристрою. Навіть після року використання уживаного iPhone, ти зможеш продати його за ті ж гроші. У випадку з іншими смартфонами доведеться чекати покупця довше і знижувати вартість. Купивши iPhone, ти точно знаєш, що твоє пристрій не стане неактуальним через півроку.

Ціна однакова. Що вибрати, китайський смартфон або iPhone?


Ціна на нові моделі iPhone стартує від 800 $ і вище, залежно від моделі та обсягу. Але навіть ціни в магазинах на моделі, що з'явилися на ринку рік назад не сильно падають в ціні. Старі моделі - відчутно доступнішими. Купуючи б / у, ти отримуєш одну з останніх моделей iPhone за ціною майже в два рази менше, ніж в магазині.

Так, зовні телефон може мати якісь невеликі подряпини на корпусі, але за внутрішнім станом він буде майже як новий. Ти будеш власником стильного гаджета, який спокійно прослужить тобі кілька років і при цьому зможеш користуватися всіма останніми оновленнями iOS. Плюс, ти завжди зможеш оновити свій телефон покупкою наступної моделі без значної доплати. Виходячи з практики, довгостроковість роботи телефонів бренду Apple на порядок перевищує китайські смартфони. І це також стосується старих телефонів, які ти можеш купити на нашому сайті - boo.ua.