Вибір б / у електроінструментів: що треба знати?

Будь-який чоловік погодиться, що з появою електроінструментів вирішувати будь-які побутові або будівельні питання стало набагато простіше і швидше. Який же набір інструментів необхідний тому, хто здатний щось зробити або відремонтувати в будинку своїми руками? Відштовхуючись від технічних особливостей та функціоналу можна виділити основні інструменти, які повинні бути у кожного чоловіка. Експерти онлайн-магазину Boo.ua виділяють такі електроінструменти: дрилі та шуруповерти, перфоратори, болгарки і шліфувальні машини. Сучасний ринок Б / У електроінструментів дуже широкий. Тому до покупки пристрою варто підійти серйозно, заздалегідь дізнавшись про всі нюанси, з якими ти можеш зіткнутися при його виборі.

призначення електроінструменту
Як правило, інструменти купуються для різних цілей з розрахунком на багаторічне використання. Існує два види призначення інструментів. Перші призначені для професійного використання, другі-для побутового застосування.

Розберемо докладніше:
● професійні - такі інструменти призначені для важких і постійних робіт. Тому у виборі пристрою в першу чергу зверни увагу на практичність і багатофункціональність. У них повинні бути присутніми опції регулювання швидкості, додаткових режимів, захист від перегріву, LED-підсвітка, мобільність і легкість. Звичайно, ціна на такі моделі вище, але якщо ти збираєшся регулярно ними користуватися, то воно того варте. Функціональність і легкість значно спростить і прискорить роботу. Купити недорого професійний б / у електроінструмент відомих виробників ти можеш у нас на сайті;
● аматорські або для побутового застосування - візуально електроінструменти практично не відрізнятимуться. Однак, у таких інструментів як правило слабкіше технічні характеристики, менше потужність і час, який вони можуть працювати автономно. Такі пристрої коштують дешевше і чудово підійдуть для домашнього використання і дрібних ремонтних робіт.

Різновиди електроінструментів б / у за типом джерела живлення
Щоб інструмент міг впоратися з виконанням поставлених завдань якісно і швидко, при виборі електроінструменту зверни увагу на види джерела живлення:
● мережеві - ті, які працюють від розетки і вважаються більш потужними і придатними для об'ємних і багатогодинних робіт. При покупці радимо вибирати інструмент хорошого виробника, що забезпечить кілька років безпроблемного використання;
● акумуляторні - протягом останніх кількох років такі пристрої стають все більш популярними серед покупців за рахунок своєї мобільності. Адже з зарядженим акумулятором інструмент може працювати 3-8 годин безперервно в залежності від потужності батареї. Це дуже зручно, особливо у важкодоступних місцях, на об'єктах, які не підключені до електрики, і на віддаленій від будівель території.

Стандартний комплект електроінструментів

Перфоратор - електроінструмент, за допомогою якого можна робити глибокі отвори в таких твердих матеріалах як цегла, бетон, камінь. Електричні перфоратори відрізняються потужністю, силою удару, максимальним діаметром буріння. Є перфоратори, які створені для роботи з певним матеріалом і мають додаткові насадки для металу або дерева. Ціна залежить від наявності додаткових режимів, насадок і фірми виробника. Купити багатофункціональні б / у перфоратори хорошого бренду можна на Boo.ua.

Дрелі та шурупокрути - можна сміливо віднести до однієї категорії, так як можна купити шуруповерт з декількома швидкостями, який буде володіти додатковою функцією дриля. Таким чином, ти можеш заощадити гроші і замість двох пристроїв придбати одне. Рекомендуємо у виборі дрилі і шуруповерта схиляться до моделей з потужним акумулятором і можливістю працювати автономно в будь-якому необхідному тобі місці. Як правило, в комплекті з електричним шуруповертом йде кілька насадок, за допомогою яких можна виконувати різноманітні види робіт.

Болгарки або шліфувальні машини - виконують однакові функції: різання, обробку та зачистку різних матеріалів і поверхонь. Дані інструменти використовуються в роботі з деревом, металом, пластмасою і цеглою.
Є незамінним інструментом в ремонтних роботах і підрозділяється на такі підвиди:
● стрічкова - за рахунок потужності і розмірів ідеально підходить для полірування великих поверхонь;
● вібраційна - володіє плоскою платформою і відмінно підійде для полірування дерева, пластмаси і металу в важкодоступних місцях. Більшість моделей оснащені спеціальним пилососом;
● ексцентрикова або орбітальна - має круглу підошву, яка впорається з будь-опуклою і криволінійної площиною;
● полірувальна - призначена для обробки металевих і пофарбованих поверхонь.

Вартість хорошого електроінструменту не маленька, тому рекомендуємо розглянути варіант покупки колишнього у використанні інструменту. Так ти зможеш купити багатофункціональний і потужний прилад від відомого і перевіреного виробника за вигідною ціною. БО інструменти для різних видів ремонтних робіт представлені на нашому сайті.