Як підібрати прикрасу під тип особи

Дівчата обожнюють прикраси і надягають їх щодня. Однак не всі розуміють як правильно підходити до їх вибору і з чим краще поєднувати ювелірні вироби. Перш за все, це відноситься до сережках. Здавалося б, нічого складного. Але щоб скорегувати форму обличчя, акцентувати увагу на очах і губах і просто перетворити свій імідж потрібно постаратися. При виборі ідеальних сережок або підвіски під свій тип обличчя варто звернути увагу на безліч факторів. Експерти по ювелірних прикрас нашого онлайн-магазина підготували кілька порад, які розкажуть як підібрати прикрасу під тип особи. Більш того, ти дізнаєшся про те, які ювелірні прикраси актуальні в цьому сезоні.

Не має значення чи хочеш ти купити звичайну біжутерію або дорогі сережки з діамантами. Найважливіше - визначитися з розміром і формою прикраси, яке найкраще підійде саме тобі. Підібравши правильну модель сережок до свого типу особи, ти зможеш візуально скорегувати його форму. Ювелірні прикраси б / у на будь-який смак ти можеш купити недорого на Boo.ua.

Так як тип особи у всіх різний, то і прикраси слід вибирати, в першу чергу, орієнтуючись на його пропорції. Отже, щоб скорегувати і виділити особливості форми обличчя потрібно правильно підібрати прикраси, а саме сережки або підвіси на шию. Для цього, давай розглянемо основні типи осіб.

Круглий тип особи
Якщо у тебе широкі вилиці, є щічки і округлий підборіддя, а довжина і ширина обличчя майже однакова - це означає, що у тебе кругле обличчя. За рахунок правильно підібраних сережок і підвіски твоє обличчя візуально витягнеться.
Тобі підійдуть крапельки і підвіски. Великі сережки-кільця і прикраси геометричної форми (наприклад, трикутника або ромба) зможуть компенсувати округлість і додати привабливості твоєму образу. В якості прикраси на шию, дівчатам з круглим типом особи відмінно підійдуть ланцюжки з підвіскою або V-подібні витягнуті кольє.
З сережок радимо відмовитися від цвяхів і круглих масивних Пусети. Також не варто надягати намисто або кольє під саме горло.

Овальна форма обличчя
Такий тип вважається ідеальним, у власниць такого контуру обличчя лінії лоба і підборіддя практично однакові за розміром і пропорціями. З таким типом обличчя підійдуть майже всі види сережок: гвоздики, підвіски, подовжені, середні і великі. Те ж саме стосується і прикрас на шию. Ти можеш дозволити собі будь-які експерименти. Єдине, при виборі радимо відштовхуватися від стилю одягу і зачіски. Всіляке різноманітність БО ювелірних прикрас вибирай на нашому маркетплейсе Boo.ua.

Квадратний тип особи
Основною характеристикою такої особи є його масивна нижня частина, тому варто надягати такі вироби, які будуть служити візуальному згладжування і витягуванню особи. Як сережок чудово підійдуть витягнуті моделі закругленої форми з м'якими кутами і довгі ажурні сережки-підвіски. В якості прикраси на шию пропонуємо розглянути тонкі підвіси, подовжені намиста і довгі ланцюжки з кулоном.
Уникай носити мініатюрні сережки, масивні підвіси і прикраси геометричних форм.

Трикутне і сердцевидное особа
У трикутного і серцеподібного типу особи верхня частина значно більше нижньої: широкий лоб, середні вилиці і вузьке, загострене підборіддя. Рекомендуємо вибирати прикраси, які будуть пом'якшувати кути і наближати контури особи до овалу.
Намагайся купувати такі прикраси:
● довгі моделі сережок до середини скул або низу особи;
● сережки з об'ємною нижньою частиною, масивні або геометричної форми і сережки-кільця;
● намиста і підвіси середньої довжини, які ляжуть кругом і тим самим візуально пом'якшать гостре підборіддя;
● масивні кольє під шию.

Витягнута і прямокутна форма обличчя
У дівчат з такою формою обличчя значно виділяється підборіддя і лінії щелепи. Тому твоєї завданням буде округлити форму за рахунок вірно підібраних сережок. Запам'ятай, що довгі і вузькі прикраси тобі краще не носити, так як вони візуально роблять твоє обличчя ще довше. А твоєї завданням навпаки є додати обсягу щоках і вилицях. Пропонуємо розглянути масивні прикраси круглих або геометричних форм, великі кільця і сережки-гвоздики. В якості прикрас на шию ідеально підійдуть короткі підвіси і об'ємні кольє.

Наш онлайн-магазин допоможе поповнити твою скриньку з прикрасами та ювелірними виробами. У нас на сайті представлені різноманітні аксесуари, які прикрасять образ і підкреслять форму твого обличчя. Купити б / у ювелірні вироби будь-якого типу і кольору металу просто. Досить вибрати на нашому сайті необхідні тобі параметри в фільтрі і придбати найбільш вподобані тобі прикраси.