Як вибрати прикраси для різних знаків зодіаку?

З давніх-давен люди вірили в силу дорогоцінних каменів, наділяючи їх магічними властивостями. Вибирати прикраси з натуральними мінералами можна не тільки виходячи з особистих уподобань, а й відповідно до вашим знаком зодіаку.

Кожен з 12 знаків (Риби, Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій) відноситься до певної стихії - вогонь, вода, вітер і земля. Колірна гамма дорогоцінних каменів схожа з характером своєї стихії. Камені вогню зазвичай напівпрозорі з відтінками від оранжевого до глибокого фіолетового; землі - непрозорі, однорідного кольору від чорного до світло-зеленого; повітря - напівпрозорі, димчасті, від світло-блакитного до насиченого синього; води - зазвичай, холодних відтінків, що змінюють колір.

Льву, Овна і Стрільця підійдуть ювелірні вироби з гранатом , аметистом , рубіном , топазом . Козерогові, Тельцю і Діві - з агатом , оніксом , нефритом. Близнюкам, Терезам і Водоліям підходять бірюза, сердолік, цитрин , кришталь. Скорпіону, Раку і Рибам - аквамарин , морион, хризопраз .

Не турбуйтеся, якщо не знайшли в описі камінчика, який вже у вас є. Просто вподобане і спонтанно куплене ювелірну прикрасу з натуральним каменем, яке ви зможете замовити у нас , може підходити вам більше, ніж ретельно підібране, згідно знакам зодіаку.