Як вибрати ювелірну прикрасу для зимової пори?

Для кожного прикраси є певний період, коли воно актуально і особливо красиво виглядає. Наприклад, влітку ювелірні прикраси можуть бути витонченими і маленькими, але в той же час дуже помітними через мінімуму одягу, яку ти носиш. До прикрас для зимової пори варто віднести ювелірні вироби, що не загубляться на тлі об'ємної верхнього одягу, светрів, шарфів і комірів. Підбираючи прикраси на період холодів, враховуй всі особливості зимового гардеробу, і не бійся експериментувати. Ідеальним ювелірною прикрасою для зими можна назвати масивні, що привертають уваги сережки, кольє і намиста, великі браслети і кільця.

Які ювелірні прикраси носити взимку?

Зима диктує свої тренди і канони при виборі прикрас. Фахівці Boo.ua по ювелірним виробам підготували актуальні рекомендації, які допоможуть визначитися з покупкою прикраси на зиму.

• Основні критерії вибору - розмір виробу, яке має виділятися.
• Додай в свій образ елегантності за рахунок ювелірних прикрас з діамантами, сапфірами, оніксом, смарагдами, цирконієм або перлами. Кришталева чистота каменів підкреслить твій зимовий образ.
• До речей з об'ємним або високим коміром (наприклад, водолазці) підійдуть маленькі золоті сережки з англійської застібкою, Пусети з діамантами або іншими дорогоцінними каменями.
• Трикотажні речі можна сміливо носити з ювелірними прикрасами в етнічному стилі.
• Сезонних обмежень не мають прикраси під елегантні вечірні наряди.
• Круглий рік носяться обручки.
• Трояндова великі срібні або золоті ланцюги слід надягати до одягу з круглим вирізом, так прикраса буде виглядати виразніше.
• Відмінний варіант для зимової пори - брошки в комбінації з пальто, елегантним шарфом або шаллю.
• Ефектно поєднуватимуться однотонні светри з масивним кулоном або браслетом.
• Водолазки, джемпера, светри з вузьким коміром прекрасно поєднуються з кулонами, довгими намистом і брошками.
• Сміливо надягайте кільця і сережки з грубої поліруванням, шорсткості, персні з масивними каменями і кільця-печатки.
• Прикріплюйте брошки до шапок дрібної в'язки, беретам, манжетам, сумкам і прикрашайте ними кишені.

Як підібрати кільця для зимової пори?

Іноді виникають труднощі з підбором аксесуарів під зимові речі. В такому випадку, слід приділити увагу безпрограшного атрибуту - кільцям. Взимку можна сміливо носити кільця різних стилів, розмірів і форм. У цю пору року краще виглядають кільця з білого золота , платини або срібла. З дорогоцінних каменів виділимо діаманти, рубіни, смарагди, гірський кришталь і перли. Ефектно виглядатимуть срібні кільця з чорною емаллю, великі персні з яскравими вставками. Таке ювелірну прикрасу б / у ти можеш вибрати і купити на нашому маркетплейсе. Виділяються деталі, візерунки і нестандартні форми кілець можуть додати зачіпки на одязі, особливо в'язаної. Не забудь про свій комфорт при виборі кільця, так як найімовірніше поверх ти одягнеш рукавички.

Ціни на ювелірні вироби високі, тому не завжди є сенс купувати прикраси, які ти будеш носити тільки взимку. Як рішення, пропонуємо купити ювелірні вироби Б / У в нашому онлайн-магазині. У нас можна недорого купити кільця, сережки, підвіски, браслети, ланцюги, брошки, кольє, обручки з дорогоцінними каменями. На сайті Boo.ua представлені ювелірні прикраси з золота і срібла на будь-який смак і бюджет.