Які прикраси носити взимку

Чи відіграє роль пору року для вибору прикрас? Частково так, адже навряд чи хтось оцінить ваш браслет на щиколотці під чобітьми. У холодні пори року ідеально підійдуть прикраси, які доповнюють саме сезонний одяг. Як красиво виглядають шпильки на пальто, брошки на кожушках, невеликі аксесуари на головних уборах. Всі ці деталі роблять образ елегантніше, а об'ємну теплий одяг привабливіше. Взимку немає такої можливості виділятися в порівнянні з літнім періодом, тому акценти на речах допоможуть додати родзинку образу.

Крім того, саме в холодну пору року більшість воліє однотонні, частіше темних відтінків речі. Наприклад, базовий чорний гольф буде виглядати набагато виграшніше, якщо додати невелику брошку або надівши акуратну підвіску .
Не варто забувати, що дрібні прикраси на тлі об'ємних сезонних речей буде складніше помітити. Ідеально доповнять теплий look масивні сережки , грубі браслети , великі кільця .

В осінньо-зимовий період сережки пріоритетні над більшістю прикрас, так як їх можна побачити не дивлячись на високі коміри, шарфи і шапки. Хоча варто бути пильним, адже масивні сережки з металів можуть доставити дискомфорт при зниженні температури на вулиці.
Прикраси на шию не так популярні, тому що більшість звичайних підвісок, ланцюжків малопомітні на теплому одязі. Якщо вже обігравати образ, то можна вибирати великі прикраси або ж вироби з блиском, щоб акцентувати увагу саме на них.

З кільцями в холодну пору року потрібно бути акуратним. Виділяються деталі, камені, візерунки і химерні форми кілець можуть легко зробити зачіпки на одязі, особливо в'язаної. Краще віддати перевагу гладким виробам, щоб мінімізувати ризик зіпсувати вещь.Также враховуйте, що при зміні температур (виходячи з теплого приміщення на холодну вулицю) колечко не за розміром може легко загубитися, тому його потрібно вибирати точно знаючи свій розмір.