ТОП-5 кращих подарунків з золота до 1000 грн

Погодься, що дарувати подарунки завжди радісно, часом навіть приємніше ніж отримувати їх самому. Однак, найчастіше вибір подарунка для багатьох стає проблематичним процесом. Особливо, коли до торжества залишається кілька днів, а ти досі не визначився що і де купити. Старовинна китайська мудрість говорить: коли не знаєте що подарувати - даруйте прикраси. Не секрет, що універсальним подарунком для жінок є ювелірні вироби . Це особливий подарунок, який говорить про прояв почуттів до іншої людини. Ще з давніх часів вважалося, що такого роду дари є показником поваги і пошани, проявом уваги і почуттів. Тому пропонуємо розглянути на Boo.ua широкий асортимент прекрасних прикрас. Перш ніж представити тобі список ТОП-5 кращих подарунків з золота до 1000 грн, давай розберемося як підібрати подарунок залежно від того, кому ти його даруєш і з якого приводу.

Щоб не помилитися з вибором прикраси для жінки, слід попередньо дізнатися про її переваги, побажання і способі життя. Дізнавшись це, тобі буде простіше розрахувати свій бюджет і купити прикрасу, яке вона буде носити. Ювелірний виріб відноситься до тих подарунків, які доречні в будь-якій ситуації, так як кожна жінка буде рада новим золотим сережках, кулона або кільцю. Приводів подарувати жінці подарунок із золота досить багато. Це може бути день народження, ювілей, новорічні свята або 8 березня. А можна не чекаючи слушної дати побалувати несподіваним подарунком, висловивши своє захоплення і любов.

Скористайся нашими порадами, якщо ти вирішив вибрати в якості подарунка ювелірні вироби:

прикраса має підходити по стилю. Придивися, які прикраси їй подобаються. Це розповість тобі більше про її стилі: якого кольору золото вона носить, тип прикрас, її спосіб життя і переваги в одязі, чи любить вона вироби з каменями або без, надягає вона ланцюжки та браслети і т. Д. Жінка обов'язково оцінить твою увагу і намагання, з яким ти підійшов до покупки подарунка.

підбери правильний розмір. Вирішив купити кільце з золота, але не впевнений якого розміру вироби носить твоя обраниця? Все просто, примір будь-яке її кільце на свій палець і відзнач до якого місця тобі вдалося без праці його натягнути. Потім, повісь ниткою палець на тому місці і приклади нитку до лінійки. Так ти дізнаєшся розмір в міліметрах, після чого відкрий таблицю з розмірами в інтернеті і подивися співвідношення до діаметру. Або просто зайди в перший ювелірний магазин, де консультант визначить потрібний розмір. Теж саме відноситься і до підбору кольє або ланцюга.

колір металу. Вкрай важливо визначити якого кольору прикраси носить жінка, щоб купити продукт, який найкраще буде підходити під її сережки, браслет або кільце. Потрапивши з кольором металу - вважай півсправи зроблено. На нашому сайті представлений асортимент б / у ювелірних виробів з білого, рожевого і жовтого золота. Буває і таке, що певний метал викликає алергію, тому краще дізнатися про це заздалегідь.

5 варіантів подарунків з золота від онлайн-магазину Boo.ua

Як і з будь-яким іншим подарунком, не так вже й важлива його ціна. Головне, це актуальність і то, щоб прикраса часто використовувалося. У представленому списку ти не виявиш дорогих ювелірних прикрас з діамантами, навпаки, список містить прикраси з золота до 1000 грн.

1. БО золоті кільця відносяться до ідеальних, і найголовніше бажаним подарункам для жінок будь-якого віку. Кільця розрізняються за типом: заручні, помолвочние, класичні, з інкрустованими камінням, з плетінням, з комбінованого золота і т. Д. Пам'ятай, що такий подарунок як золоте кільце - знак особливої прихильності, яке подається близьким людям: наприклад, матері, сестри, дочки, дружини, нареченої або дівчині, яка претендує на цей статус. До вибору такого прикраси варто поставитися з усією увагою.


2. Ланцюжок з золота в якості подарунка підійде як жінці, так і чоловікові. Такий подарунок з золота до 1000 грн слід вибирати виходячи з таких факторів: тип плетіння, товщина, колір золота, довжина ланцюжка і форми перетину ланок.


3. Сережки можна назвати універсальним подарунком, при виборі якого практично неможливо помилитися. Вибрати золоті сережки нескладно. Досить приділити трохи уваги на те, які сережки вона вважає за краще носити. Найпопулярнішими можна назвати золоті сережки-Пусети. Це найбільш безпрограшний варіант, який підійде як молодій дівчині, так і жінці постарше. Даний вид сережок завжди був і буде актуальним завдяки акуратності і мінімалізму. Такі прикраси з золота як сережки "підвіски" і сережки підвіски відмінно виглядатимуть в поєднанні з вечірньою сукнею. Також у нас можна купити золоті сережки такого типу: конго, протягання, англійська застібка, кліпси і інші.


4. Золотий браслет відноситься до категорії подарунків для жінок і чоловіків різної вікової категорії. Золоті браслети, запропоновані на нашому сайті, підрозділяються на колір і пробу металу, тип плетіння і наявність вставки.


5. Подивись або кулон із золота - одне з найбільш затребуваних ювелірних прикрас в якості подарунка. Такий презент актуальне для всіх, незалежно від статі і віку. Звичайно, асортимент для жінок набагато більше і різноманітніше, а й для чоловічої статі знайдуться стримані і лаконічні підвіси з золота. З таким подарунком дійсно складно пригадати, так як завжди можна купити його зі знаком зодіаку або золотий кулон з ініціалом. На нашому маркетплейсе можна придбати гарний б / у підвіс з золота до 1000 грн в якості подарунка близькій людині.


У наш час робити покупки стає все простіше, так як вже можна не витрачати час для відвідування магазинів в пошуку необхідного товару. Досить зайти на сайт, переглянути характеристики і фото товару і оформити замовлення за допомогою декількох кліків. Купити прикраса з золота до 1000 грн в нашому інтернет-магазині Boo.ua - легко. Просто відкрий асортимент ювелірних виробів, відзнач потрібні тобі характеристики в фільтрі і купи то, що тобі найбільше сподобалося.