Б / У дитячі коляски: що треба знати при покупці?

Поява нового члена сім'ї - питання дуже важливий і відповідальний. Всі батьки хочуть, щоб їхня дитина була все найкраще: красиве, зручне і якісне. Тільки от ціни на дитячі товари постійно ростуть, через що і виник стереотип, що діти - це дуже дорого. Але ж можна підійти до цього грамотно, спланувати всі витрати, подумати, які речі дійсно потрібні, а які - тільки емоційна примха. Діти дуже швидко ростуть, і вже через півроку частина їх речей буде неактуальною. А деякі, як, наприклад, дитячі коляски, можна купити бу. Якщо приділити час підбору і знайти коляску в хорошому стані, вона ще довго буде радувати батьків і малюка.

Як вибрати дитячу коляску вживану

Дійсно якісні нові дитячі коляски коштують дуже дорого. Німецькі, італійські та американські виробники добре зарекомендували себе на ринку і користуються величезною популярністю. Тому, куди вигідніше купити бу дитячу коляску з хорошого сегмента, ніж дешеву нову. Якщо вам потрібна люлька для новонародженого, проблем з нею можна не боятися. Вона використовується максимум 9 місяців, поки діти в основному лежать. Такі бу дитячі коляски зазвичай радують своїм хорошим станом. Адже той, хто лежить власник просто не встигає їх забруднити.

Купуючи трансформер, потрібно уважно оглянути шасі і колеса. На відміну від колисок, такі коляски використовуються довше, а значить є ризик зносу. Це ж стосується колясок-тростин з легких матеріалів. Пластикові деталі і легкі рами найбільш схильні до зносу.

Критерії вибору бу дитячих колясок

Вибираючи, яку бу дитячу коляску купити, в ідеалі варто розглянути її, перевірити зручність використання:
● покатай коляску - тобі має бути максимально зручно;
● переконайся, що тобі однаково легко складати і розкладати їх;
● за зовнішнім виглядом коліс можна зрозуміти, як довго користувалися річчю: пластикові змінюють свою форму, гумові - втрачають рельєфність;
● важливо перевірити відсутність іржі на металевих рамах, місцях кріплення;
● колеса і ручки не повинні бовтатися;
● переконайся, що ремені безпеки і гальма в робочому стані.

Також, у продавця варто дізнатися про термін служби, наявність гарантії. Чим вона довше, тим більшого якості можна очікувати від бу дитячої коляски. Бажано, щоб до цього коляскою користувався тільки одна дитина, тому що чим менше вона використовувалася, тим менше знос. Після другого і тим більше третьої дитини, ризики, що вона вийде з ладу, зростають. Це ж стосується ситуацій, коли після використання, її довгий час зберігали в гаражі, на дачі, на сходовому майданчику. Все це призводить до корозії конструкції.

Купівля бу дитячої коляски також дуже вигідна, якщо ви хочете придбати відразу кілька, на будь-який випадок. Є компактні варіанти для подорожей, легковагі тростини, зручні у використанні, з кошиком для багажу і т. Д. Замість того, щоб викладати на них солідну суму, можна купити бу коляску недорого в онлайн-магазині Boo.ua.