Як зробити зиму трішки тепліше

Нікому не хочеться мерзнути у власному будинку взимку. Тим більше, коли зима в нашій країні триває більше трьох місяців. На додаток до цього високі рахунки за опалення, які піднімаються в сезон до захмарних сум, при цьому не завжди з хорошою подачею тепла. Як же зробити зиму трішки тепліше розкажуть консультанти Boo.ua, які познайомлять тебе з видами обігрівачів і їх відмінностями.

Електроопалення стає все більш затребуваним на європейському ринку за рахунок своєї доступною ціною і зручності в експлуатації. Все більше жителів багатоквартирних будинків купують додаткові прилади, які забезпечують комфортну температуру в приміщенні. Стануть в нагоді такі прилади не тільки в холодні місяці, але і в міжсезоння. Сьогодні на ринку пропонується велика різноманітність теплового обладнання, яке може використовуватися як в квартирах, так і в офісних приміщеннях. Таке кліматичне обладнання ще більш актуально для заміських будинків і дач, в яких немає центрального опалення і не підведений газ. Придбати прилади, які безумовно зроблять твою зиму трохи тепліше, ти можеш в нашому онлайн-магазині в розділі кліматичне обладнання б / у .

Поширеними і зручними в побуті є такі види кліматичного обладнання Б / У:

Конвектори - ці пристрої можуть забезпечити максимальне тепло і комфорт по всій житлоплощі. Електроконвектори вважаються найбільш економічними і одними з найбільш доступних за ціною пристроями серед інших видів. Зовні, конвектори являють собою плоский корпус, який може як вішатися на стіну, так і ставитися на підлогу. Конвектори бувають різних моделей і відрізняються по діагоналі, кольором і дизайну. Функціонує такий пристрій за допомогою циркуляції повітряного потоку. Після нагрівання холодного повітря, обладнання входить в новий потік, а отриманий тепле повітря рівномірно розподіляється по всьому приміщенню. На нашому сайті ти можеш ознайомитися з асортиментом і купити Б / У кліматичне обладнання недорого.

Тепловентилятори - легкі і мобільні прилади, які нагрівають повітря досить швидко. Однак, такі пристрої більше підійдуть для невеликого приміщення, і щоб швидше зігрітися, слід перебувати ближче до апарата. Щоб створити комфортні кліматичні умови в приміщенні потрібно правильно вибрати тепловентилятор і врахувати кілька факторів: потужність, функціонал і куди ти його розмістиш. Такі пристрої бувають підлоговими, настільними і настінними і можуть також служити в якості охолодження повітря в жаркі місяці. З мінусів: не економічні, видають шум і дешеві моделі виділяють запах палаючої пилу.

Масляний обігрівач - безпечний і легкий в русі. Принцип роботи радіатора: повітря нагрівається від гарячих стінок і поширюється в просторі. З плюсів хочемо відзначити тривалу безперервну, безшумну роботу обігрівача. Ціни на масляні обігрівачі досить доступні, а зовні вони нагадують секційну батарею центрального опалення. З недоліків: сушить повітря і повільно нагрівається. Купити БО кліматичне обладнання такого типу ти можеш в нашому онлайн-магазині - Boo.ua.

Інфрачервоний обігрівач - прикладом такого типу потужного кліматичного обладнання можна назвати Уфо. Швидко нагрівається і виробляє тепло за допомогою впливу в інфрачервоному спектрі випромінювання. За вартістю даний тип обігрівачів слід назвати найдорожчими, і в той же час не економічними за рахунок великого споживання електроенергії. Однак, вони не сушать повітря і дуже швидко обігрівають приміщення. Ти можеш заощадити і купити неновий якісний інфрачервоний обігрівач у нас. Вибирай серед широкого асортименту найпопулярніших виробників кліматичного обладнання на нашому сайті.

Як підібрати підходяще кліматичне обладнання?

Вибираючи обігрівач , слід орієнтуватися на такі характеристики, як:

● Потужність обладнання і можливість регулювати температуру нагрівання самостійно.

● Габарити пристрою, а саме компактність і не дуже велику вагу, щоб можна було легко переміщати і використовувати в різних місцях.

● Тип кріплення. Це залежить від того, де і як ти збираєшся його використовувати. Бувають такі види як: настінний, підлоговий, універсальний, плінтусний або стельовий. Для кожного з них в комплекті йдуть спеціальні кріплення.

● Система безпеки. Цей фактор дуже важливий, тому що пристрій в разі перегріву зобов'язана автоматично вимикаються.

● Зовнішній вигляд пристрою вибирай в залежності від своїх особистих переваг і дизайну приміщення, в якому воно буде використовуватися.


Зроби зиму трішки тепліше разом з БО кліматичним устаткуванням, яке ти можеш купити на нашому онлайн-маркетплейсе побутової техніки - Boo.ua.