Купити «розумний» гаджет б / у: смарт-годинник або фітнес-браслет?

Фітнес-трекери і смарт-годинник знайшли величезну популярність серед спортсменів і прихильників активного способу життя. І в цьому немає нічого дивного, адже за допомогою цих девайсів можна контролювати показники свого фізичного стану, стежити за кількістю кілометрів, пройдених за день, і кількістю спалених калорій. Покупку подібного гаджета без сумніву можна назвати відмінним вкладенням і корисним придбанням для себе. Також відмінною ідеєю може стати піднести подібний девайс в якості подарунка близькій людині. Ринок сучасної електроніки стрімко розвивається і асортимент фітнес-трекерів і смарт-годин вже настільки різноманітний, що визначитися з вибором моделі і виробником стає все складніше. Тому експерти онлайн-магазину BOO! Ua пропонують для початку ознайомитися з основними відмінностями між смарт-годинами і фітнес-трекера . Давай розберемося в переваги, недоліки та всіляких нюансах, на які варто звернути увагу, якщо ти вирішив купити «розумний» гаджет б / у.

Переваги покупки б / у смарт-годин і фітнес-трекерів

Наша команда підійшла до вивчення обох девайсів досить серйозно, щоб надати тобі порівняльні характеристики і їх основні переваги. Обидва девайса представлені на нашому маркетплейсе б / в товарів. Так як вартість цих «розумних» пристроїв не маленька, то часом не варто виключати варіант покупки фітнес-трекера або смарт-годин б / у.

Основні функції фітнес-браслета

Всього якихось 5 років тому ніхто не мав найменшого уявлення про існування такого компактного «розумного» пристрою як фітнес-браслет.

Він прекрасно підійде для тих, хто бажає щодня відслідковувати свій розпорядок дня і фізичні навантаження. Якщо ти займаєшся бігом, спортивною ходьбою, плаванням або будь-яким спортом, сміливо купуй собі браслет для контролю своєї динамічності. Позитивним фактором девайса є можливість його синхронізації з мобільним телефоном або комп'ютером. Тим самим ти зможеш контролювати свої досягнення, зміни і зберігати всі дані у вигляді таблиць і графіків.

IT-технології розвиваються і сьогодні за допомогою фітнес-браслета ти можеш контролювати свою активність 24/7. Девайс працює в зв'язці з Bluetooth, який з'єднується зі спеціальним додатком на смартфоні.

Кожен фітнес-браслет б / у, який ти можеш купити в нашому онлайн-магазині, оснащений такими функціями:
● крокомір - дозволяє підраховувати пройдене кількість кроків і відстань в кілометрах за день і суму спалених калорій;
● пульсометр - вимірює пульс під час різних активностей;
● будильник - надає дані про тривалість та якість сну. Розбудить у встановлений тобою час за рахунок вібрації і спеціальних датчиків, які інтегровані в браслет;
● водонепроникний корпус - дуже зручно, так як ти можеш носити браслет навіть під час плавання в басейні;
● монітор - хоча б невеликий екран є у всіх браслетів, на ньому відображається час і інформація про пройдену відстань.

Позитивною рисою фітнес-браслета в порівнянні зі смарт-годинами є потужність батареї. Немає необхідності заряджати фітнес-трекер щодня або навіть раз в два дні. Такий аксесуар може безперервно функціонувати до тижня. Дорожчі моделі трекерів повідомляють тебе про дзвінки, електронні листи, події в календарі і соціальних мережах. За допомогою деяких трекерів можна управляти відтворенням музики на телефоні і програмувати цикл тренувань.


Особливості та функціонал смарт-годин

Популярність фітнес-браслетів перевершив інший «розумний» гаджет - смарт-годинник. Багатофункціональний і стильний девайс з легкістю стане твоїм смартфоном на зап'ясті. Зовні смарт пристрій нічим не відрізняється від звичайного годинника, а величезний вибір моделей не залишить байдужим ні чоловіків, ні жінок. Крім функції моніторити фізичну активність, яку мають і фітнес-браслети, смарт-годинник мають ще безліччю опцій.

З основних можливостей «розумних» годин хочеться виділити:
● можливість доступу в інтернет і бездротової режим роботи;
● gps і трекер маршруту руху;
● сучасні кольорові дисплеї з сенсорним управлінням;
● функція здійснення дзвінків і прийому викликів;
● підключення до бездротових навушників;
● отримання і відповідь на смс за рахунок шаблонних повідомлень;
● бачити оновлення в соціальних мережах і т. Д. На своєму зап'ясті;
● можна записувати звукові повідомлення.

Загалом, смарт-годинник - це пристрій для виведення різної інформації: сповіщення про повідомлення, погодних зведень або класичного циферблата. Ти можеш дистанційно керувати величезною кількістю додатків на смартфоні.

Крім смарт-годин для дорослих, з недавніх пір, на ринку з'явилися ще й девайси для дітей. Можливості і функціонал у таких годин значно відрізняються і обмежені в порівнянні з моделями для дорослих. Основною перевагою дитячих смарт-годин є функціонал, який дозволить відстежити, де перебуває дитина, відправити йому повідомлення і отримати SOS смс в разі екстреної ситуації. Дизайн відрізняється яскравим забарвленням, а ціна досить демократична і доступна.

Виробники і ціни на б / у смарт-годинник і фітнес-браслети

Як і при покупці будь-якого товару, для покупця значну роль відіграє ціна, бренд і тенденції. Щоб придбати девайс, який задовольнить твої потреби, виріши, які функції тобі необхідні в повсякденному житті. Візьми до уваги, що смарт-годинник можуть виконувати значно більше завдань, ніж фітнес браслет, але і заряджати їх доведеться щодня. До того ж ціна на смарт-годинник таких брендів як Apple, Sony, Samsung, Garmin і Huawei стартує від 350-500 $, що прирівнюється до вартості деяких смартфонів.

Ціни на фітнес-браслети на порядок нижче, починаються від 30-50 $ в залежності від функціоналу і виробника. Якщо ж тобі потрібен девайс для моніторингу твоєї фізичної активності під час тренувань, то досить буде купити б / у фітнес-браслет. Найпопулярнішими є Huawei, Samsung, Xiaomi, Polar і Sony. На сайті Boo.ua представлений широкий вибір б / у смарт-годин і фітнес-браслетів найвідоміших виробників і моделей. Відвідай наш сайт і вибери «розумний» гаджет б / у або в новому стані .