Дрібні нюанси при виборі великої побутової техніки

Велика побутова техніка стала незамінним помічником у нашому повсякденному житті і побуті. Неможливо уявити квартиру без таких звичних пристроїв як холодильник, пральна машина, духовка, бойлер і т. Д. Ця техніка значно спрощує існування, і завжди буде користуватися попитом. Ринок побутової техніки має дуже широкий асортимент всіляких пристроїв, тому вибрати найбільш підходящий варіант стає складніше. На щастя, в останні роки, завдяки таким онлайн-магазинам як Boo.ua, купити техніку можна не виходячи з дому. Такий шопінг однозначно заощадить твій час і сили.

Багатьом може здатися проблематичним купувати дороге обладнання для будинку онлайн. Тому фахівці нашого онлайн-магазина підготували для тебе поради, яких слід дотримуватися при виборі великої побутової техніки б / у. Ці рекомендації допоможуть тобі розібратися в тому, яку модель краще придбати, як заощадити гроші і залишитися задоволеним придбанням. Розглянемо дрібні нюанси при виборі великої побутової техніки на прикладі пральної машини.

Визначся які основні функції ти будеш використовувати
Наприклад, власникам пральних машин необхідно тільки завантажити речі, засипати в спеціальний контейнер порошок і задати програму прання одним натисканням кнопки. Але навіть з покупкою пральної машини можуть виникнути труднощі, так як крім головної функції - прати, вони розрізняються ще додатковими опціями і режимами. Для того щоб полегшити собі вибір, просто виріши які режими прання тобі необхідні, а які ні. Прочитай короткий огляд звичайної моделі і тієї, що новіше і дорожче. Визнач кілька режимів прання, якими ти плануєш користуватися і вибери ті, які тобі точно не знадобляться.

Які дрібні нюанси врахувати при виборі бренду
Сьогодні, практично кожна компанія, яка займається виробництвом побутової та електротехніки випускає пральні машини. Однак, це не означає, що якість товару у всіх одного рівня. При купівлі будь-дорогої продукції краще звернути увагу на бренд, який спеціалізується на її випуск і є лідером на ринку. Поважаюча себе компанія з року в рік прагне включити в моделі своїх пральних машин всі найкращі функції і доповнити їх власними напрацюваннями, заздалегідь захистивши їх патентом від конкурентів. Звичайно, вартість за такий пристрій буде не маленька, проте за рахунок багаторічної гарантії в експлуатації, можна сміливо придбати пральну машину б / у топового бренду в нашому онлайн-магазині Boo.ua.

На чому можна заощадити, купуючи пральну машину

Габарити, місткість, дизайн і управління - основні фактори, на які звертає увагу звичайний покупець. Здавалося б дрібниці, але на цьому можна заощадити пристойну суму.

● Для початку, давай повернемося до функцій. Крім того, що вони все стирають, у багатьох є опція сушки. Такі моделі в середньому дорожче на 30%. Подумай, чи потрібна вона тобі в повсякденному житті і якщо немає, то купи аналогічну без даної опції.

● Пральні машини з електронним дисплеєм і сенсором дорожче на 150-250 $, тільки за рахунок зовнішнього вигляду. Функціонал залишається тим же.

● Потужність віджиму безпосередньо впливає на вартість. Не завжди потужність і максимальна кількість оборотів позитивно впливають на одяг. Тому, варто задуматися, можливо тобі буде достатньо середнього показника оборотів. На цьому можна зберегти близько 100 $.

● Місткість пральної машини відповідає за те, скільки кілограм речей вона може випрати за раз. Якщо у тебе невелика сім'я або ти живеш сам, то оптимальний варіант це 4-5 кг. Повір, не варто переплачувати за більший обсяг.

● Колір і зовнішнє оформлення відразу додають 10-15% до вартості. Визначся наскільки тобі це принципово. Якщо ж машина буде вбудована в шафу, то тоді зовсім немає сенсу платити більше.

● Зверни увагу на рівень енергоспоживання при виборі техніки. Вибирай більш економічну, щоб в подальшому не переплачувати за електроенергію.


Ціна якість. Топ-9 найпопулярніших і надійних брендів за останні кілька років

Велику роль в ціноутворенні відіграє торгова марка, під якою випускається пральна машина . Крім того, великі фірми мають широку мережу сервісних центрів, які забезпечують швидкий ремонт або заміну пристрою.

Отже, в трійку кращих виробників недорогих пральних машин входять такі бренди:
1. LG
2. Zanussi
3. BEKO.

Якщо ви не хочете витрачати багато грошей, але бажаєте отримати гарне пристрій, то сміливо розглядайте їх асортимент.

Кращими брендами пральних машин з середньої цінової категорії є:
4. Bosch
5. Samsung
6. Siemens.

Вони пропонують широке розмаїття якісних і надійних пральних машин, які виділяються своїм сучасним дизайном, інтерфейсом і сенсорним управлінням. Якщо ти готовий трохи переплатити за зовнішній вигляд, то ці варіанти для тебе.

А дані пральні машини відносяться до преміум-класу:
7. Miele
8. Asko
9. Electrolux.

Ці бренди не раз ставали кращими і отримали міжнародні сертифікати якості. До того ж, прання в таких машинах вважається зразковою і делікатною. Моделі такого класу мають від 15 до 20 років гарантії на експлуатацію.


Асортимент побутової техніки багатий на всілякі пристрої, які спрощують нам життя. Набір необхідних для повсякденного життя пристроїв у кожного свій. У нашому онлайн-магазині ти можеш купити потрібну тобі стару побутову техніку високої якості і недорого.