Ми відкрилися!

Придбання користуватися товарів - поширене явище. Переваг покупки б / у речей безліч, але головне - економія грошей і часу на пошук потрібної речі. Крім того, є предмети, які за характеристиками навіть не можна назвати використаними (мультиварка, яку так і не роздрукували, сережки, які були куплені в подарунок, але не підійшли, робочий інструмент, що так і не став в нагоді під час ремонту). Ви можете стати фактично першим власником таких товарів!

boo! ua - торгова інтернет-платформа, за допомогою якої можна придбати ювелірні вироби і різну техніку. Пропонуємо доступні ціни, великий вибір прикрас, асортимент побутової, офісної, комп'ютерної, аудіо- і відеотехніки, а також різні інструменти. Наш сайт - інтернет-майданчик для продажу старих виробів. Ви можете бути впевнені не тільки в вигідному вирішенні, а й в безпеці, а також надійності своєї покупки.

Головна перевага - гарантія надійності при покупці не нових товарів. Скільки разів ви хотіли придбати що-небудь на одній з популярних дощок оголошень? Навіть якщо попередньо подобалася річ, то ви часто сумнівалися в продавця, доставці, як. Тепер можна не тільки придбати вподобану б / у річ без ризику, а й бути впевненим в якості, а також отримати по завершенню покупки чек. Саме ви приймаєте рішення де ви хочете забрати товар, а головне - багато позицій ви особисто можете подивитися в своєму місті.

переваги:
  • - величезний вибір товарів для всієї родини;
  • - впевненість в працездатності і якості товарів;
  • - багато виробів в ідеальному стані, з чеками і повним пакетом документів, а деякі - перебувають на гарантійному обслуговуванні;
  • - перевірка на безпеку в МВС України;
  • - можливість пошуку певних позицій «під замовлення»;
  • - зручна доставка до найближчого відділення «Нова Пошта»;
  • - особистий огляд і самовивезення певних товарних пропозицій;
  • - чек і документ, що підтверджують покупку за допомогою БО.


Ювелірні прикраси, срібло, золото, діаманти, колекційні вироби з дорогоцінних металів, антикваріат - це все ви можете придбати на нашому сайті. Прикраси перевірені ювелірами, проходять очистку і реставрацію. Фото і опис технічних характеристик приладів відповідають дійсності.

Дозвольте собі більше з boo! ua