Подарунки для коханих на День святого Валентина

День святого Валентина почали святкувати в нашій країні відносно недавно. Звичайно, існує дуже багато скептиків, які до сих пір не приймають цей день, обґрунтовуючи тим, що свято не наш. Однак, для більшості День святого Валентина дуже хвилюючий і довгоочікуване свято. Саме в цей день багато закоханих вирішуються зізнатися в своїх почуттях або висловити їх за допомогою подарунка на 14 лютого. Для тих, чиї взаємини міцні, цей день може стати ще одним приводом розповісти про свою любов і зробити подарунок. Отже, якщо ти один з тих, хто вважає це свято всього лише відмінним приводом для заробітку флористів та кондитерам, які не привітавши свою другу половинку - є шанс нашкодити відносинам. Постарайся здивувати свого близького, подарувавши потрібний і практичний подарунок.
Щоб допомогти тобі з вибором, команда Boo.ua підготувала варіанти подарунків, які однозначно справлять враження на твого кохану людину.

Ювелірні вироби - подарунок, який оцінить будь-яка дівчина

Напередодні свята 14 лютого перед чоловіками постає головне питання - що ж подарувати коханій на День святого Валентина. Навіть якщо ти не романтик, твоя дівчина все одно чекає від тебе сюрприз в цей день. У разі, якщо у тебе немає ніяких ідей про те, який подарунок вибрати для неї - не переймайся. Рекомендуємо зупинитися на безпрограшний і класичному подарунок, який вона обов'язково оцінить - ювелірну прикрасу. Такий подарунок завжди був і буде актуальним. Безперечно, дівчата люблять прикраси, але важливо не просто купити щось, а подарувати саме той виріб, якому вона зрадіє найбільше. Для цього, тобі потрібно поспостерігати які прикраси вона вважає за краще носити. Чи є у неї ланцюжок, чи любить вона надягати браслети, кільця, якого типу сережки носить і якого кольору метал у її прикрас.
Наші експерти рекомендують при виборі подарунка для коханої на День святого Валентина звернути увагу на такі ювелірні вироби :
● золоті ланцюжки і кулони у вигляді серця або ключика;
● тонкі золоті браслети;
● сережки-гвоздики або підвіски зі вставками серця;
● золотий годинник з гравіюванням всередині.

Яке б прикраса ти не вибрав, головне, піднести його з любов'ю. Доповнити ексклюзивності подарунку можна за допомогою гравіювання. Досить лише додати напис зі словами любові і своїми ініціалами. Це зробить твій подарунок більш романтичним і унікальним. Наш маркетплейс пропонує ювелірні вироби б / у з різних видів золота, срібла і прикраси зі вставками з дорогоцінного каміння.

Новенький смартфон - прекрасний подарунок для нього і для неї

При виборі подарунка коханій людині важливо не забувати про його спосіб життя, інтереси, рід занять та вподобання. Відмінна ідея піднести в якості подарунка мобільний телефон. Такий подарунок обов'язково оцінить той, для кого телефон є незамінним пристроєм в роботі. Погодься, що в наш час смартфон - це не тільки спосіб зв'язку, але і персональний асистент. Світ електроніки і мобільних телефонів стрімко розвивається, тому навіть якщо смартфону твоєї другої половинки всього рік, чому б не купити оновлену модель. Подаруй коханій людині один з останніх смартфонів з потужним процесором, з екраном більшої діагоналі і більш якісною камерою.
Природно, що бренд смартфона, його технічна продуктивність і зовнішні характеристики залежать від твого бюджету. Ціна на нові пристрої досить висока, тому пропонуємо розглянути покупку б / у смартфона на сайті Boo.ua. Серед запропонованих моделей знайдуться варіанти як з потужним процесором, батареєю і високою продуктивністю, так і ультратонкі, з великим яскравим екраном і крутий камерою. У нашому онлайн-магазині представлені смартфони таких брендів: Apple, Samsung, Sony, Xiaomi, Huawei, Meizu та інших.

Ноутбук або планшет - практичний подарунок для коханого чоловіка

Що піднести коханому чоловікові в подарунок на 14 лютого? Питання, який стає дилемою для багатьох жінок, адже здивувати і догодити чоловікові не просто. Але трохи поміркувавши, можна вибрати щось таке, чого улюблений точно буде радий. Таким подарунком може стати планшет або ноутбук , який стане його персональним девайсом для роботи, ігор, веб-серфінгу і перегляду серіалів. Портативні ноутбуки або планшети обійдуться тобі в кругленьку суму, але без сумнівів такий подарунок порадує твого коханого. Отримати в якості подарунка iPad або Macbook мрія багатьох. Якщо ж ти не фанат «яблучної» продукції, то на нашому сайті можна також купити б / у ноутбуки та планшети таких виробників як Samsung, Huawei, Asus, Acer і багатьох інших.

І головне пам'ятай. Щоб ти не вибрав для своєї другої половинки на День святого Валентина, важливі ті слова, які ти скажеш при врученні подарунка і почуття, які між вами.