НОВИНИ

Техніка
Як купити б / у перфоратор і не прогадати
Вартість на хороші нові перфоратори не маленька, що викликає сумнів у необхідності цього пристрою. Тому пропонуємо розглянути відмінний варіант - покупку б / у перфоратора.
Техніка
Як перевірити Б / У телевізор при покупці
Навіщо купувати новий телевізор по захмарною ціною, якщо можна купити Б / У телевізор на 30-40% дешевше. Експерти Boo.ua склали список порад, як перевірити Б / У телевізор при покупці.
Техніка
Як перевірити б / у ноутбук при покупці: покрокова інструкція
Щоб спростити тобі покупку підтриманого ноутбука, експерти Boo.ua підготували невелику покрокову інструкцію про те, на що слід звернути увагу при виборі пристрою.
Техніка
Як вибрати і перевірити Б / У iPhone перед покупкою
Придбати новий iPhone, особливо якщо це останні - X, XS, XR моделі, може дозволити собі далеко не кожен. У таких випадках, є класне рішення - купити б / у iPhone на сайті Boo.ua.
Техніка
Як купити недорогий планшет, який буде працювати
Якщо гаманець дозволяє придбати якісний гаджет, то сміливо вибирай одну з останніх моделей. Але якщо бюджет обмежений, то краще купити надійний б / у планшет.
Техніка
Особливості покупки б / у: iPhone за ціною китайського смартфона
Хочеш новий смартфон, але не готовий витрачати багато грошей на останню модель? Цей пост допоможе тобі прийняти правильне рішення у виборі між б / у iPhone і китайським смартфоном.