НОВИНИ

Техніка
Як вибрати і перевірити Б / У MacBook перед покупкою
Вартість ноутбуків Apple стартує від 1300 $ до 3000 $. Такий ноутбук може собі дозволити не кожен. Але є рішення, яке може стати оптимальним саме для тебе - купити Б / У Macbook.
В світі
Що потрібно знати при покупці б / у навушників
Вартість якісних і безпечних для слуху навушників досить висока. Тому радимо звернути увагу на такий варіант як покупка б / у навушників, що істотно заощадить твій бюджет.
Техніка
Як вибрати і перевірити дзеркальний Б / У фотоапарат при купівлі
Фахівці фототехніки онлайн-магазину Boo.ua підготували керівництво про те, як перевірити б / у фотоапарат при купівлі, щоб він повністю задовольнив всі твої очікування.
Техніка
Покупка б / у пилки - яку вибрати?
Покупка б / у пилки справа не проста і вимагає певних знань. З інформацією, яку повинен знати кожен, хто хоче купити бензопилу, поділяться експерти онлайн-магазину Boo.ua.
Техніка
Як купити б / у перфоратор і не прогадати
Вартість на хороші нові перфоратори не маленька, що викликає сумнів у необхідності цього пристрою. Тому пропонуємо розглянути відмінний варіант - покупку б / у перфоратора.
В світі
Чи можна купувати Б / У наручний годинник?
Якісні б / у годинник можуть функціонувати і бути актуальними десятиліттями. Однак, при виборі товару на вторинному ринку є свої підводні камені, які потрібно знати і враховувати при покупці.